Збільшуємо урожай часнику і цибулі в два рази за допомогою нашатиру

Бувалі городники знають чимало секретів і хитрощів, як просто і дешево збільшити врожайність культурних рослин на своїй ділянці. Поговоримо про застосування нашатирного спирту.

Важливо, що нашатирний спирт нешкідливий для рослин, людини і тварин, але для підживлення рослин спиртом слід дотримуватися дозування і кількість обробок.

Отже, 10% нашатирний спирт (аміак водний) купується в аптеці, коштує недорого і продається без рецепта.

Для вирощування цибулі перший полив зі спиртом проводиться за день до посадки, розчин – 3 ст. ложки спирту на 10 літрів води готується і застосовується відразу, оскільки спирт швидко вивітрюється.

Наступний полив цибулі, при вирощуванні на перо, відбувається після того, як паростки досягнуть у висоту 8-10 см, розчин готується в співвідношенні 1 ч. ложка на 10 літрів води, полив здійснюється раз в 10 днів.

Для вирощування цибулин розчин готується так: 1 ст. ложка на 10 літрів води, полив раз в 10 днів.

Часник обробляють розчином напередодні посадки, 3 ст. ложки на 10 літрів води, далі, після появи у паростків 3-4 листків, часник поливається розчином 2 ст. ложки на 10 літрів води раз в 10 днів.

Поливають розчином як прикореневі зони, так і обприскують пір’я.

Така підгодівля дозволяє збільшити врожайність цибулі і часнику в 1,5-2 рази, при цьому дозволяє уникнути багатьох захворювань.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *