Проста підгодівля, після якої урожай вашої малини збільшиться в кілька разів

Багато дачників скаржаться на те, що їх кущі малини стали погано плодоносити і ягоди стали дрібними і не дуже смачними. З приводу цієї проблеми і хотілося сьогодні поговорити.

Почнемо з того, чому ж малина з кожним роком починаэ плодоносити все гірше і гірше. Справа вся в тому, що коріння кущів малини не сильно заглиблюються в грунт, довжина їх сягає близько 30 см в глибину, а в ширину коренева система розростається приблизно на 2 метри. Коли ми садимо наші кущі близько один до одного, то коріння між собою можуть перетинатися, отже, всі корисні речовини з такого маленького обсягу грунту малина забирає буквально за 1-2 роки, і вже на 3-ій рік у вас може скорочуватися кількість плодів.

Щоб позбутися від цієї проблеми, вам потрібно кожну весну підгодовувати ваші кущі малини.

Порада!

Не садіть кущі дуже близько один до одного, щоб корисних речовин вистачало кожному кущі вдосталь.

Приготування відмінної підгодівлі для підживлення малини

Перш за все нам потрібно поставити відстоюватися воду, щоб розбавити нашу підгодівлю. Підгодівлею буде служити нам карбамід. У цій речовині міститься 46% азоту, що і допоможе малині бурхливо розвиватися!

На 10 літрів води розчиніть 1 столову ложку карбаміду! Далі на заздалегідь зволожений грунт, додайте нашу підгодівлю. Приблизно на 1 кущ додаємо 2 літри підгодівлі. Не перестарайтеся з цією справою, щоб не нашкодити вашим кущам.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *