Натуральне добриво, яке потрібно покласти в лунку перед посадкою огірків, щоб отримати щедрий урожай

Часто поганим урожаєм є неродючий грунт, поганий полив і безліч інших чинників. Хочемо поділитися з вами технікою посадки огірків, за допомогою якої вони принесуть відмінний урожай навіть на неродючому грунті. Головне, що для цього способу нам не буде потрібно купувати різні дорогі добрива й підгодівлі. Приступимо безпосередньо до самого способу.

Перш за все потрібно викопати яму. На дно ями нам потрібно укласти добриво, яке ви можете знайти на будь-якому городі. А саме ним будуть служити свіже листя кропиви. А що робити якщо кропиви немає на ділянці запитаєте ви? Кропиву можна замінити конюшиною або кульбабами, так як в них так само сконцентрований великий запас азоту.

Після того, як ми нарвали нашу кропиву потрібно її подрібнити. Чим краще ви її подрібните, тим швидше вона перегнеє і дасть вам швидкий результат.

Подрібнену кропиву викладаємо на дно ями і за допомогою маленької лопатки перемішуємо її з невеликою кількістю грунту, так само для прискорення процесу. Поливаємо водою отриману суміш і засипаємо 10-ти сантиметровим шаром компосту. Далі знову поливаємо водою. Тепер можна висаджувати наші паростки огірка, але якщо у вас насіння, то нічого страшного, садіть насіння. Можна так само присипати навколо все соломою, для того, щоб грунт був завжди вологим.

Частину, що залишилася до рівня землі ми залишаємо для того, щоб можна було вкрити наш паросток плівкою, так як заморозки цілком можливі, а після того як огірок буде вже великий, ми просто засиплемо яму ґрунтом, що поліпшить кореневу систему і зробить рослину ще більш родючою.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *