Натуральна підгодівля кабачків для багатого врожаю

В даний час багато городників вважають за краще використовувати на своїх грядках тільки натуральні підгодівлі, які є екологічно безпечними, досить-таки ефективними і зовсім недорогими.

Кабачки, як і будь-яка інша культура, теж вимагають підживлення корисними речовинами, завдяки яким будуть активно рости і розвиватися.

Для того, щоб отримати рясний кабачковий урожай, слід правильно вибрати підгодівлі, які допоможуть рослинам заповнити баланс відсутніх поживних речовин. У цій статті розповімо, як підгодовувати кабачки, використовуючи при цьому виключно традиційні народні засоби.

Відразу зазначимо, що кабачки дуже люблять тепло, тому місце для їх посадки потрібно заздалегідь підготувати – ми рекомендуємо висаджувати цю культуру на грядку, всередині якої знаходиться перепрілий гній. Така «подушка» забезпечить рослину всім необхідним і послужить прекрасною основою рясного врожаю.

Коли у кабачків починається активна фаза зростання, підгодуйте їх розчином нашатирного спирту, що складається з 100 мл нашатирю і 10 літрів води. Завдяки цьому удобренню рослини відразу стають міцнішими і швидко нарощують зелену масу.

Коли на рослинах почнуть формуватися суцвіття, їх слід підгодувати вже дріжджовою підгодівлею, яка збагатить ґрунт безліччю легко засвоюваних поживних речовин.

Готується вона дуже легко – в 1 літрі теплої води слід розчинити 400 грам дріжджів, потім потрібно довести обсяг отриманого розчину до 10 літрів і залишити на добу в теплому місці. З плином часу додаємо в підгодівлю 500 грам попелу і вирушаємо на грядки.

Ну і, останньою підгодівлею в сезоні буде розчин деревного попелу, що складається з 10 літрів води і 300 г попелу. Цією рідиною гарненько полийте кабачки, на одну рослину йде 1 літр підгодівлі. Внесіть це добриво вже тоді, коли плоди починають дозрівати.

Ця система підгодівлі виручить вас не раз – завдяки їй кабачки отримують необхідні поживні речовини на кожному етапі свого росту, завдяки чому чудово ростуть і рясно плодоносять.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *