Дві натуральні підгодівлі для щедрого врожаю помідорів

Хочемо розповісти пару рецептів підгодівлі, які значно покращують ріст помідорів, і багаторазово підвищують їх врожайність.

Дріжджі для помідорів

Перша підгодівля, про яку хотілося б розповісти, готується на основі дріжджів. Вона стимулює зростання і розвиток рослин, зміцнює їх імунітет, а також підвищує врожайність і продовжує термін плодоношення. До речі, вносячи дріжджову підгодівлю, можна збирати урожай на пару тижнів раніше терміну.

За своєю ефективністю дріжджова підгодівля практично не поступається комплексним добривам. Рослини отримують всі необхідні поживні елементи. До речі, дріжджі покращують і смакові якості плодів.

Щоб приготувати дріжджову підгодівлю для помідорів, внесіть в ємність з 5 л теплої води пару ст. ложок цукру і 5 грам сухих дріжджів. Розчин добре перемішується. Настоюється 3-4 години. Перед використанням розбавляється водою (1:5).

Періодично підгодовуючи помідорчики цим розчином, Ви помітите, що томати почнуть рости як на дріжджах!

Йод для помідорів

Ще одна незамінна для помідорів підгодівля, готується на основі йоду. Незважаючи на гадану простоту, вона відмінно покращує ріст і врожайність томатів.

Підживлення помідорів йодом:

  • покращує ріст і розвиток культур;
  • вберігає рослини від хвороб;
  • значно підвищує плодоношення;
  • покращує стійкість до негоди.
  • захищає томати від шкідників.

Щоб приготувати розчин, внесіть в ємність з 5 л води 1 л молока (бажано натурального). Додайте в рідину 18-20 крапель йоду. Розчин ретельно перемішується. Проводиться підживлення помідорів.

Підживлення томатів дріжджами і йодом, незамінне добриво для гарного росту і відмінноїДві врожайності помідорів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *