Китайський метод вирощування розсади томатів, який збільшить урожай в кілька разів

Багато напевно чули про китайський метод вирощування розсади томатів. Варто зазначити, що даний метод підходить не для всіх томатів.

Низькорослі томати індента, які невеликого зростання не варто вирощувати китайським методом.

У чому особливість китайського методу вирощування розсади томатів?

1. Перше і найважливіше правило, застосовуючи цей метод, розсаду треба посіяти на 2 тижні раніше. Цей термін закладається, як раз, щоб томати набрали нову кореневу масу. Сіють зазвичай в лютому.

2. Якщо ви вірите в центральний кореневий ствол, що у куща томата має бути цілісний корінь, то цей метод не для вас. Потрібно зрізати центральний корінь, томати за цим методом ростуть від додаткового коріння.

3. Якщо по простому пояснювати, то у хорошої розсади томатів зрізається стовбур між 4-5 або 5-6 листом. Потім наростає нова коренева система. Саме після ось таких маніпуляцій ми втрачаємо 2 тижні. Розсада перестане рости і всі сили пустить на нарощування потужної кореневої системи.

Для чого це все робиться і що це дасть?

Насправді у цього методу є наукове пояснення і всі маніпуляції правда призводять до більшого врожаю. Але багато втрачають момент, що даний метод виключно для індентів. Тоді у вас буде більший урожай і раніше.

Зазвичай у індентів перша кисть закладається між 6-7 листом або між 7-8 листом, у всіх сортів це відбувається по-різному. Тобто дуже високо.

Багато індентів дають пізно урожай, їм треба набрати масу і висоту спершу, щоб почати добре плодоносити.

Перше

Рання посадка в лютому, дозволить нам отримати урожай раніше. Ми наблизимо термін дозрівання томатів.

Друге

Так як Інденти можуть рости нескінченно, перша кисть буде вже у землі. Та рослина зможе вирости набагато вище, більше і дати набагато більше врожаю з одного куща.

Що робити для вирощування розсади китайським методом?

1. Сіють насіння, виберіть найулюбленіші ваші Інденти. Сіють звичайним способом. Який вам подобається, різниці особливої ​​немає в чому ви почнете вирощувати розсаду.

2. Коли розсада підросте і набере 6-7 листів або більше, зрізають ствол між 4-5 листом, можна між 3-4 листом.

3. Можна розсаду укоренити в стаканчику з корневином. Перевірено, що з корневином коріння у розсади томатів з’являться вже через 6-7 днів, без корневина через 10-14.

Можна відразу без коренів посадити просто в землю. Зазвичай через 2 тижні завжди утворюється вже хороша коренева система.

Які сорти так вирощують?

  • Де Барао чорний;
  • Золотий Кенігсберг;
  • Аурія;
  • Легенда Тарасенко з носиком;
  • Тарасенко Ювілейний.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *