Що потрібо зробити щоб листя огірків не жовтіло

Хочемо запропонувати вам декілька порад, щоб ваші листя ваших огірків не жовтіло і ви отримали гарний урожай смачних огірочків.

Щоб листя окгірків не жовтіло:

1. Після появи сходів у фазі 3-4 листочків огірки потрібно обробити наступним складом: у відро води додати 30 крапель йоду, 20 г господарського мила і 1 літр молока. Обприскування таким складом можна проводити приблизно через кожні 10 днів.

2. З вечора замочити булку хліба в відрі води, вранці розім’яти хліб додати маленький пухирець йоду і побризкати огірки, 1 л. рідини на відро води (рідина залишилася зберігайте в пляшках в підвалі). Цим розчином можна обробляти раз в два тижні і до осені огірки, бадилля збережуться зеленими.

3. 2 л. сироватки молочної на відро води і 150 гр цукру. Після цих обробок знову утворюється зав’язь і на перцях, і на огірках.

4. Взяти 0,7л. банку цибулиння насипати в 10 літрове відро і довести до закипання, зняти, закрити кришкою і настоювати 12 -14 годин. Процідити, віджати лушпиння і дати відстоятися. На 2 літри настою – 8 літрів води. Добре (рясно) обприскати всі листочки поверх і з нижньої сторони, а також обприскати і пролити грунт.

5. Відрегулюйте полив, можливо огіркам не вистачає води.

6. Спробуйте побризкати молочною сироваткою: 1л. сироватки. на 5 л води.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *