КОЖНЕ ІМ’Я – МАЄ СВІЙ КОЛІР. ДІЗНАЙТЕСЯ, ЯКОГО КОЛЬОРУ ВАШЕ, ТА ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ

А ви знали, що всі імена можна розділити за кольорами на дві групи?

Перша – основні кольори (наприклад, червоний, жовтий), а друга – змішані кольори (наприклад, зелений). Отже, люди, які відносяться до другої групи, багатогранні і часом суперечливі. Ми розповімо вам детальніше про ваш кольорі, спираючись на імена:

1. Жовтий.
Жіночі іменаАнна, Валентина, Віра, Діана, Надія, Неля.

Чоловічі іменаАндрій, Антон, Вадим, Віктор, Владислав, Денис, Омелян, Зіновій, Орест.

Найчастіше це доброзичливі, відкриті, волелюбні люди, які завжди готові прийти на допомогу. Грішками “жовтих” можна назвати любов до пліток, тому що їм дійсно подобається обговорювати все і всіх. Також деколи люди з цієї групи швидко впадають в депресію, але все це можна виправити.

2. Блакитний.
Жіночі імена: Віолетта, Глорія, Ірина, Христина, Ліля, Любов, Марина, Марія, Мар’яна, Поліна, Симона, Софія, Евеліна, Емілія.

Чоловічі імена: Артем, Гліб, Данило, Євдоким, Єгор, Єфрем, Лазар, Леонід, Олег.

Це умиротворені люди, яким хочеться довіряти. Вони щирі, талановиті і ніколи не скажуть нічого зайвого. Їм подобається знаходити внутрішній спокій і гармонію. Часом люди з цієї групи володіють даром цілительства.

3. Червоний.
Жіночі імена: Ада, Олександра, Аліна, Валерія, Вікторія, Єва, Катерина, Єлизавета, Вероніка, Оксана, Тетяна, Яна.

Чоловічі імена: Анатолій, Андріан, Аркадій, Веніамін, Вітольд, Дмитро, Кирило, Лука, Лук’ян, Макар, Марко, Мирослав, Мстислав, Семен, Станіслав, Яків.

Це енергійні, палкі, рішучі і активні люди. Часто вони стають головними в сім’ї, хоча часом вони можуть бути дуже конфліктними через свій палкий темперамент. З таких людей виходять відмінні чоловіки та дружини.

4. Зелений.
Жіночі імена: Агнеса, Анастасія, Зінаїда, Зоя, Карина, Людмила, Наталія.

Чоловічі імена: Богдан, Борислав, Василь, Віталій, Григорій, Євгеній, Євстафій, Ігор, Ізмаїл, Казимир, Костянтин, Петро.

Це працьовиті, сильні духом люди, які готові піти на ризик, щоб домогтися поставлених цілей. “Зелені” не виявляють ревнощів, тому що вважають це ознакою слабкості. Їм подобається випромінювати впевненість і не звертати увагу на заздрісників.

5. Рожевий.
Жіночі імена: Аврора, Софія.

Чоловічі імена: Валентин, Євстигній, Фома.

Цей колір притаманний надмірним оптимістам, які намагаються бачити в світі все тільки найкраще, через що нерідко обпікаються. І все ж поряд з такими людьми легко можна розслабитися, забути про свої тривоги. Людей з цієї категорії дуже легко образити.

6. Помаранчевий.
Жіночі імена: Анжела, Камілла, Марта, Ольга, Римма, Юлія.

Чоловічі іменаНазар, Павло, Сократ, Фадей.

Це надто енергійні люди. Вони нагадують бурхливий ураган, тому важливо знати, куди краще направити всю цю енергію, щоб домогтися гарних результатів. До “помаранчевим” часто відносяться творчі, прямолінійні і впевнені в собі люди.

7. Білий.
Жіночі імена: Дарина, Алла, Василина, Іванна.

Чоловічі імена: Олексій, Тарас, Ян.

Це люди з чистим серцем. Вони не женуться за славою і грошима, завжди намагаються бути чесними. Жінки з цієї групи виглядають дуже елегантно, маючи особливу пристрасть до красивого взуття!

8. Синій.
Жіночі іменаГалина, Євдокія, Ніна, Стефанія, Уляна.

Чоловічі іменаАндріан, Арсен, Аскольд, Георгій, Геннадій, Любомир, Трохим, Юрій.

Це дійсно розумні люди. Саме тому обдарованих дітей називають “індиго”, асоціюючи їх саме з цим кольором. Мудрість так і зашкалює! Це також дбайливі, доброзичливі люди. Намагаються брати від життя все!

9. Бордовий.
Жіночі імена: Євгенія, Лада, Олена.

Чоловічі імена: Степан, Володимир.

Це справжні непосиди, які обожнюють подорожувати. Їм складно всидіти без діла на одному місці, вони люблять дізнаватися щось нове. Легко вивчають мови, легко сходяться з новими людьми, легко з ними розлучаються. “Бордові” не переносять критику!

10. Чорний.
Жіночі імена: Меланія, Інна

Чоловічі імена: Гордій, Микола, Тимур.

Образливі, запальні, суперечливі люди. Часом вони можуть бути навіть жорстокими! Їм складно будувати кар’єру і сім’ю, але все ж це цілком можливо. Серед плюсів – величезна працьовитість, яка допомагає згладити негативні сторони в характері. Вони також чуйні і справедливі.

11. Сірий.
Жіночі імена: Ксенія, Мирослава, Нора, Сабіна, Лариса.

Чоловічі імена: Герман, Дем’ян, Гнат, Мирон, Северин, Сергій, Тихон, Едуард.

Самовпевнені, чесні, напористі і стримані. Уміють дивитися на речі цілком раціонально, стримуючи емоції. “Сірі” також дуже хитрі, вони ніколи не розкривають свої плани до кінця. Не виносять брехні і не люблять бути зобов’язаними.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *