Рейтинг дружин і коханок по знаку Зодіаку

Давайте ж дізнаємося, хто у нас на першому місці!

12 МІСЦЕ – СКОРПІОН
Вона невимовно гарна, неймовірно приваблива і страшно розумна. При цьому вважається, що саме тому жінка-Скорпіон – найгірша дружина в світі. Чоловік, який потрапляє в її сіті, виявляється в цьому рабстві. Звичайно, служити такій дорогоцінній панночці почесно і приємно, але поки звикнеш до її складного характеру, встигнеш заробити лисину, еректильну дисфункцію і розгубити авторитет друзів.

11 МІСЦЕ – РИБИ
Астрологи кажуть, що одружуватися на Рибці – це немов кошеня завести, адже користі від неї не більше. Риби – істоти не від світу цього, хоч і дуже привабливі. Практичності нуль, здорового глузду ще менше, зате емоції через край. При цьому вона не буде виносити чоловікові мозок, а скоріше тихо поплаче в сторонці. З якоїсь загадкової причини представники сильної статі впадають в справжню залежність від жінок-Риб. А порвавши стосунки з цими дамами, довгий час вважають, що життя без них – тлін.

10 МІСЦЕ – ЛЕВ
Тільки найвідважніші чоловіки здатні зважитися на такий союз. Дружина-Лев – це розкіш, пафос, дифірамби, і все тільки в найвищому ступені. Кращі машини, прикраси, автомобілі – її апетити не надто скромні. Теоретично розлучитися з такою хижачкою можна, але ось практично після розлучення з Левицею всі жінки здаються її блідими копіями.

9 МІСЦЕ – СТРІЛЕЦЬ
Дружина-сатана, жінка-вогонь – це саме вона зупиняє на скаку коня і входить в палаючу хату. Поруч з нею рідкісний чоловік відчуває свою перевагу – цей вулкан змітає на своєму шляху будь-які перешкоди. До того ж жінка-Стрілець завжди права. І ще одне: у цій сім’ї як дружина скаже, так і буде.

8 МІСЦЕ – БЛИЗНЮКИ
Найбільш небезпечний вид дружини. Найпідступніший. Вона настільки прониклива, що бачить людей наскрізь. І знає, хто її чоловік насправді. Навіть не намагайтеся приховувати від неї щось або мати хоча б натяки на секрети – цей агент 007 крутіший будь-якого чекіста. Зважуються на шлюб з такими жінками тільки найвідчайдушніші чоловіки.

7 МІСЦЕ – ОВЕН
Фатальна жінка, мрія поета. Жінка-Овен – краще, що могло статися з чоловіком. Принаймні, сама вона думає саме так. Вона буде боротися до останнього, але чоловіка перевиховає. У хід йдуть будь-які інструменти, і вона впевнена – йому це на користь!

6 МІСЦЕ – ТЕРЕЗИ
Розумниця, красуня, майстерний кулінар, відмінна коханка – так, це дружина-Терези. Саме Терезів називають мрією будь-якого чоловіка. Однак є одне «але» – все це чекає чоловіка тільки в ті дні, коли її величність прихильні до добра і ніжності. Весь інший вільний час обранця чекає витончений винос мозку і складносурядні істерики.

5 МІСЦЕ – ДІВА
Дружина-Діва – це кращий друг, компаньйон і соратник. Вона настільки люто виступає за партнерство в шлюбі, що вибирає потрібний ракурс для обох в парі – і чинити опір її натиску марно. І навіть якщо у чоловіка є ілюзії, що рулить він, рано чи пізно до нього дійде, хто в домі господар. Втім, Діва нічого не робить в лоб – її віртуозності створювати ілюзію чогось завгодно можна позаздрити.

4 МІСЦЕ – ТЕЛЕЦЬ
На такій жінці треба йти до шлюбу без роздумів, особливо якщо ти дуже веселий і не дуже багатий раздолбай. Вона сильна, розумна, гарна на вроду, але головне – її вольова натура не відступить, поки не виростить з обранця успішного чоловіка. Якщо ти готовий прийняти її методи – наприклад, що летить в голову сервіз – і вважаєш, що це весело, то дерзай!

3 МІСЦЕ – КОЗЕРІГ
Ідеальний чоловік повинен бути чоловіком ідеальної жінки – так розмірковує ця дама, яка вміє рахувати, мислити раціонально і не схильна до емоцій хоч скільки-небудь. У виборі партнера жінки-Козероги теж керуються виключно вигодою, вважаючи, що закоханість – це розбещеність. І якщо вже вона вибрала свого чоловіка, то його чекає довге і повне самовіддачі життя, де не забалуєш.

2 МІСЦЕ – ВОДОЛІЙ
Майже лідери нашого рейтингу, жінки-Водолії – це просто бальзам на серце майже кожного чоловіка. Вічно юна, позитивна, легка, хохотушка, вона вся така повітряна і злегка суперечлива, зате ніколи не виносить мозок і створює атмосферу драйву. Втім, якщо ставити їй ультиматуми або банально намагатися домовитися, то можна напоротися на залізобетонну стіну нерозуміння. Гнучкість Водоліїв – це міраж, а свою свободу вона ставить понад усе.

1 МІСЦЕ – РАК
Та-дам! Ось вона – головна героїня нашого рейтингу кращих дружин, наречених і бойових подруг. Сім’я для Рака понад усе, а домашнє вогнище – той самий тил, який допомагає представникам цього знаку отримувати енергію і підкорювати світ. Жінка-Рак – ідеальна мати, відмінна господиня, дотепний співрозмовник, обожнює чоловіка і навіть його родичів. Словом, жінка без недоліків. Дрібний жіночий шантаж і істерики не беруться до уваги!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *