6 фізичних особливостей жінки, від яких чоловіки втрачають розум

Це моментально приваблює чоловіків!

Чому у одних жінок натовпи шанувальників, а в бік інших сильна стать взагалі не дивиться? Справа тут зовсім не в пишному бюсті і пухких губах. Просто деякі жінки мають певні фізичні особливості, які притягують чоловіків, як магніт.

Безумовно, в людині головне – це її душевні якості, але ж спочатку оцінюється саме зовнішність. Отже, представляємо вам 6 фізичних рис жінок, які приваблюють чоловіків.

1. Широкі стегна

Жінка з широкими стегнами і тонкою талією моментально приковує погляд чоловіка. Сильній статі дуже подобається, коли у жінки красива і жіночна фігура. Ідеальне співвідношення 7:10. А ще, широкі стегна – це показник здатності жінки виносити і народити дитину.

2. Тонкий голос

Тонкий голос – показник сексуальності жінки. Його ще можна назвати високим голосом. Він сприймається чоловіками як більш привабливий, оскільки означає молодість, крихкість і ніжність.

3. Довге волосся

Довге і блискуче волосся здатне прикрасити будь-яку жінку. Саме гарне волосся складає левову частку жіночої привабливості. Чоловік на підсвідомому рівні шукає продовжувачку роду, а волосся жінки – це прямий показник її здоров’я.

4. Посмішка

Усмішка не тільки прикрашає людину, а й викликає прихильність до себе оточуючих. Чоловікам дуже подобається, коли жінка посміхається. Це говорить про її доброзичливість.

5. Мінімум косметики

Чоловіки вважають за краще в жінках природну красу. Чим менше косметики, тим краще.

6. Червоний колір в одежі

Можливо, ви здивуєтеся, але червоний колір дійсно підсилює жіночу привабливість. До слова, у деяких приматів привабливість заснована на цьому ж факторі.

Як ми бачимо, чоловікам подобаються жіночні і здорові представниці протилежної статі, про що і свідчать шість перерахованих вище ознак. Так що, якщо ви володарка широких стегон, тонкого голосу, довгого волосся і натурального рум’янцю на щоках, то жоден чоловік перед вами не встоїть!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *