Тест: Ваш спосіб тримати чашку в руці, може розкрити риси вашого характеру

Ви напевно помічали, що всі ми тримаємо чашку по різному? Цей тест розкриє цікаві аспекти вашої особистості, на підставі того, як ви тримаєте чашку в руці.

Погляньте на картинку нижче і виберіть свій варіант, який найбільш нагадує те, як ви найчастіше тримайте чашку. Важливо знайти найбільш зручний для вас спосіб.

Для точності експерименту ви можете взяти свою улюблену чашку і знайти найбільш зручне положення руки. Як ви тримаєте чашку в руці?

1. Мізинець відведений в сторону

Ви завжди впевнені в собі і своїх силах (іноді це може вам заважати). Ви буваєте надмірно наполегливі і можете піти на компроміс тільки в крайньому випадку. Ви будете прекрасно себе почувати на керівній посаді, тому що можете швидко приймати рішення в надзвичайних ситуаціях і знаєте, як направляти здібності людей в правильне русло. Ваші друзі і родичі люблять і цінують вас, про вас також можна сказати, що ви є душею компанії.

2. Тримайте чашку двома руками

У вас сильно розвинене почуття емпатії – ви вмієте слухати людей. У вас велике серце, і ви любите допомагати оточуючим вас людям. Але це також може бути серйозним недоліком, тому що ви часто забуваєте про себе, і інші люди можуть використовувати це в своїх інтересах. Для вас дуже важливий емоційний комфорт, відсутність конфліктів та теплота в особистих відносинах.

3. Ви тримаєте ручку, стиснувши руку в кулак

Ви прагматик. Вас важко вивести з рівноваги, ви завжди все прораховуєте на кілька кроків вперед. Несправедливість пригнічує вас, ви завжди захищаєте тих, хто слабший. Але проблема в тому, що ви приховуєте свої емоції глибоко усередині, що може привести до серйозних психологічних наслідків.

4. Тримаєте чашку за основу або поруч з нею

Ви вкрай обережна людина, всюди бачите підводні камені. Ви завжди ретельно обмірковувати свої слова і дії, щоб не помилитися і не шкодувати про це в майбутньому. Ви завжди намагаєтеся керуватися логікою і здоровим глуздом, і в останню чергу прислухаючись до свого серця.

5. Тримайте за ручку, притримуючи іншою рукою

Ви дуже вразливі і уразливі. Для вас дуже важлива думка ваших близьких, але, щоб бути поруч з вами, потрібно завоювати вашу довіру. У вас дуже сильна потреба в любові і турботі, тому особисті відносини і сім’я завжди для вас на першому місці. Для вас дуже важливий клімат в родині, атмосфера доброти і затишку.

6. Торкаєтеся краю чашки пальцями (або з іншого боку ручки)

Ви не звикли турбуватися про дрібниці. Спокій – ваш козир. Завдяки йому ви бачите нові можливості і не втрачаєте найцікавіші моменти життя. Ви любите експерименти, і володієте великою кількістю енергії. Але часто, ви забуваєте думати про майбутнє. У складних ситуаціях ви можете втратити головне, і зробити неправильні висновки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *