Заповітні бажання кожного знака Зодіаку: 12 прикладів

Заповітні бажання є у кожного. Іноді вони сидять так глибоко всередині людини, що вона в них не може зізнатися сама собі. Все одно це жодним чином не заважає їй встати на шлях їх виконання. Тому деякі вчинки кружляють тільки біля своєї мрії.

Найзаповітніші бажання вогненних знаків

Представники цієї стихії відрізняються надмірною енергією. За цим показником вони здатні затьмарити інших знаків зодіаку. До них відносять:

• овнів,
• левів;
• стрільців.

Максималісти. Хочуть досягти всього й одразу. Тому нерідко можуть вести себе не зовсім адекватно.

Овни

Список заповітних бажань у Овнів обмежений кар’єрою. Якщо їм вдасться домогтися визнання на роботі, то вони отримають справжнє щастя. Тому саме праця у них знаходиться на першому місці.

Леви

Здатні задовольнити свої амбіції найнеймовірнішим чином. Чекають масштабного визнання, тому нерідко йдуть в політику або творчість.

Стрільці

На дрібниці не розмінюються. Мета життя всіх Стрільців – зміна світу. На менше вони навряд чи погодяться.

Найзаповітніші бажання земних знаків

Вкрай розважливі натури. Прагнуть насамперед до матеріального благополуччя. Витання в хмарах не їхня стихія. До них відносять:

• тельців;
• дів;
• козерогів.

Часто їх поведінка будується саме навколо грошей. При цьому у кожного представника є власні приховані мотиватори.

Тельці

Мріють про казкове багатство. Тому можуть добу проводити на роботі, намагаючись поліпшити стан справ.

Діви

Тут все інакше. Глибоко в душі кожна Діва мріє дізнатися спосіб про максимально швидке досягнення благополуччя. Нерідко тому легко змінюють роботу і переїжджають з місця на місце.

Козероги

Потай від усіх типовий Козеріг хоче стати об’єктом поклоніння. Природно, багато хто зараз поклоняються безпосередньо грошам. Тому чим більше їх буде у представників цього знака зодіаку, тим краще.

Найзаповітніші бажання повітряної стихії

Про представників цієї стихії можна сказати одне: люблять витати в хмарах. Будують такі повітряні замки, що їм позаздрили б багато письменників-фантастів. До них відносять:

• близнюків;
• терезів;
• водоліїв.

Заповітні бажання людей, які народилися під цими сузір’ями, нерідко втілюються. Просто вони володіють унікальним даром візуалізації.

Близнюки

Слава і завоювання світу. Часто мріють про наукові відкриття, які змінять реальність, або підкорення космосу.

Терези

Найсправедливіший знак зодіаку. Мріють про те ж і для всього світу. Звичайно, ці фантазії реалізувати вкрай важко, тому фахівці вважають їх теорії утопічними.

Водолії

Тут все просто і складно водночас. Фантазій у Водоліїв багато, тому точно можна сказати одне – вони мріють про виконання всіх бажань.

Найзаповітніші бажання водної стихії

Як правило, мрії цих людей найбільш практичні. Вони не зводять повітряних замків або не прагнуть змінити принципи світобудови. Простота втілення робить представників водної стихії одними з найбільш щасливих знаків зодіаку. До них відносять:

• раків;
• скорпіонів;
• риб.

При цьому простота самої мрії дозволяє їм постійно рухатися на шляху до її здійснення. Після реалізації ставлять більш масштабні завдання.

Раки

Безпека для них знаходиться на першому місці. Мріють про свій відокремлений куточок, де вийде сховатися від усіх тривог.

Скорпіони

Потай бажають отримати окультні знання. Така здатність дозволила б Скорпіонам помститися всім кривдникам і винагородити всіх шанувальників.

Риби

Брати від життя все. Фанати самореалізації, улюбленої роботи. Звичайно, мріють і про взаємну любов.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *