Форма пупка розповість про особистість людини

Ми всі такі різні. Наші тіла не схожі ні на кого. Кожне тіло це окрема планета. Всі частини тіла дуже індівідуальні. Ще в животі у матері формуються всі наші основні фізіологічні особливості. Також формуються сполучні тканини, які впливають на форму пупка.

У більшості випадків опуклий пупок також розвивається в утробі, і малюк з таким народжується. Але найбільший вплив робить на форму пупка акушер, який приймає пологи. Саме він зробить останній крок, який сформує ваш пупок. Крім цього, на форму впливають і особливості догляду за новонародженим, і за ранкою.

Також важливо не забувати, що форма пупка може змінитися навіть у дорослому віці. Пірсинг, різні захворювання, вагітності і т.д. накладають свій відбиток.

Широко поширена думка про те, що форма пупка обумовлена ​​і особливостями особистості людини.

Давайте розглянемо, що розповідає ця теорія.

  1. Пупок, що виступає

Пупок, який виступає, говорить про сильний характер свого власника. Ви наполегливі і часто буваєте вперті. Однак, ви створюєте свою думку і переконання тільки після ретельного аналізу інформації і своїх думок.

Вам подобається бути в центрі уваги, повага і любов для вас завжди будуть вкрай важливими. Що стосується відносин, то вам більше, ніж комусь іншому потрібен час для пошуку сумісного з вами людини.

  1. Великий і глибокий пупок

Такий пупок видає людину з великим серцем, щедрість якої не знає кордонів. Ви не розповідаєте рідним і близьким про свої біди, ви не звикли вішати їх на них. Ви дуже добре ставитеся до людей, будучи експертом в галузі управління людиною. Ви дуже розумні.

  1. Маленький пупок

Такий пупок говорить про темну сторону особистості свого господаря. Ви вмієте зберігати секрети, і прекрасно розумієте недоліки інших людей. У більшості випадків така людина довіряє тільки близьким і рідним. Ви дуже скритна особа, так як пережили дуже багато і набули досвіду. Ви досить скептично дивіться на життя.

  1. Круглий пупок

Такий пупок говорить про низький енергетичний рівень свого володаря. Однак, це лише фізичний аспект життя. Ви не цікавитеся ручною роботою або тим, де потрібно працювати фізично, але ви виділяєтеся там, де потрібно включати інтелект. Ви розумна людина, хоч і ледача.

Саме лінь спонукає вас шукати способи більш легкого вирішення завдань. У вас все добре, продовжуйте в тому ж дусі.

  1. Овальний пупок

Такий пупок належить гіперактивним людям. Ви дуже чутливі і нетерплячі. Для вас має велике значення фактор новизни, це для вас природно. При цьому вас досить легко образити або засмутити, так як ви досить серйозно до всього ставитеся. Часто ви тримаєте все в собі, несучи всередині переживання.

  1. Широкий пупок

Головна відмінна риса таких людей – пильність. Ви завжди на готові і можете впоратися з будь-якою проблемою щомиті. Вашу довіру потрібно заслужити, а ті люди, яким ви довіряєте, означають для вас дуже багато. Ви їх захищаєте і дбаєте про них.

Вам подобається вивчати людей, досліджувати їх ставлення до вас. Ваш головний життєвий принцип полягає в тому, щоб ставитися до людей так, як вони ставляться до вас.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *