10 продуктів, які потрібно їсти кожного дня, якщо хочете схуднути

Ніколи не пізно починати змінюватися. Перше, над чим ви повинні подумати – чи правильно ви харчуєтеся.

І справа не в тому, щоб мучити себе химерними дієтами або ще чим-небудь, що обіцяє неймовірні результати в найкоротші терміни. Необхідно поповнювати ваш організм продуктами, які збільшують силу і здоров’я вашого розуму і тіла.

Вживання натуральних продуктів, які не обробляються до невпізнання, – це перший крок до здорового життя.

Ви, ймовірно, в загальних рисах знайомі з продуктами, які не тільки смачні і корисні, але також допоможуть вам скинути вагу.

Але щоб освіжити вашу пам’ять, ось 10 кращих продуктів для вас, якщо ви намагаєтеся схуднути. І нагадуємо – перш ніж робити які-небудь кардинальні зміни у вашому способі життя і раціоні, спочатку проконсультуйтеся з лікарем!

1. Зелений чай.

Цей майже чарівний напій – один з найкорисніших напоїв, який ви можете дати своєму організму. Він сповнений антиоксидантів, які допоможуть вам скинути вагу.

Дослідження показали, що активні сполуки в зеленому чаї спалюють жир.

2. Йогурт.

Натуральний йогурт містить пробіотики, які покращують роботу вашого шлунка. Здоровий шлунок захищає все тіло від лептину, який є однією з гормональних причин ожиріння.

Переконайтеся, що ви вибираєте жирний, натуральний йогурт, а не знежирений або ароматизований. До слова, останній наповнений цукром і призводить до діабету і серцевих захворювань.

3. Вівсянка.

Дослідження показали, що люди, які снідають вівсянкою замість інших зернових, мають більш здоровий рівень холестерину і ефективно втрачають вагу.

Чому? Тому що вівсянка забезпечує достатню кількість клітковини, щоб ви були сповнені енергії протягом всього ранку (або навіть до обіду).

Переконайтеся, що ви їсте натуральну вівсянку, а не солодкі аналоги в пакетах швидкого приготування.

4. Авокадо.

Що вам дасть авокадо? Завдяки неймовірній дозі здорових жирів, це як вбивця голоду, так і борець з черевцем! Дослідження показали, що авокадо корисні для вашого здоров’я і фігури.

Здорові жири в авокадо зберігають вашу ситість довше і забезпечують вас корисними поживними речовинами.

5. Ячмінь.

Це багате клітковиною зерно родом з Близького Сходу найчастіше використовується для випічки хліба або як замінник рису. Це невід’ємна частина здорового раціону.

Як і попередні продукти, ячмінь має здатність насичувати, зменшуючи кількість споживання їжі.

6. Мигдаль.

Про горіхи, особливо мигдалні, ходить багато легенд, в основному через їх калорійність. Але дослідження показують, що це один з кращих стимуляторів втрати ваги.

Він містить корисні жири, які, як ми вже згадували раніше, допомагають організму різними способами (наприклад, перетравлення, випорожнення, тривале відчуття ситості). До того ж, мигдаль дуже смачний!

7. Чорниця.

Крім того, що вона є прекрасним десертом, чорниця має масу інших переваг. Для початку, вона сповнена антиоксидантів, містить вітамін С і Е.

Дослідники виявили, що чорниця допомагає боротися з жиром на животі. Також вона неймовірно універсальна: ви можете зробити з неї смузі, використовувати в якості перекусу або додати в вівсянку на сніданок.

8. Місо-суп.

Цей древній японський суп в основному представляє собою суміш бульйону і розчиненої ферментованої бобової пасти з тофу, цибулею і водоростями. Це смачно і корисно.

Магія місо-супу полягає в тому, що в стандартній тарілці тільки 25 калорій і цілих 2 грами білка. Крім того, цей суп містить вітамін B12 і захисні жирні кислоти.

9. Боби.

Боби і бобові можуть допомогти вам схуднути декількома способами. Вони приборкають вашу тягу до оброблених харчових продуктів і некорисних закусок і прискорять спалювання жиру.

Боби допомагають захистити ваше серце і поліпшити артеріальний тиск.

10. Квашена капуста.

Квашена капуста, як і будь-який інший ферментований овоч, містить неймовірну кількість пробіотиків і пребіотиків. Це допоможе зберегти здоров’я кишечника.

Крім того вона забезпечить вам сильну імунну систему. Ви зможете просто забути про ожиріння раз і назавжди!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *