Слова, які потрібно говорити перед дзеркалом, щоб привернути удачу і успіх у всіх починаннях!

Ще в давнину люди вважали, що дзеркала мають особливу магічну силу. З їх допомогою навіть можна активувати залучення удачі і успіху! Щоб вони почали працювати, необхідно знати, які саме слова варто вживати, стоячи біля дзеркала.

Головна сила кожного дзеркала в тому, що подібний атрибут завжди знаходиться в будинку і генерує енергетичні потоки його жителів. При цьому, дзеркало щодня контактує зі своїм власником. І тільки від останнього залежить якість наданої інформації.

Варто пам’ятати, що є кілька слів, які категорично заборонено вживати, стоячи біля дзеркала. Якщо ви будете не виконувати дане правило, то можете залучити замість удачі, тільки біди і розчарування.

Спеціально для вас ми склали список слів, які категорично не можна вживати, дивлячись на своє зображення. Спробуйте керуватися ним хоча б кілька тижнів, і ви власноруч зможете оцінити, як змінитися ваше життя в кращу сторону.

Ніколи не критикуйте себе, дивлячись на своє відображення. Подібна дія тільки ускладнить ситуацію! Не варто відгукуватися про себе з негативом!

Краще придивіться до своїх позитивних сторін і голосно похваліть себе, використовуючи слова: досягнення, краса, сила, здоров’я, життєрадісність, щастя, багатство, любов, розум, радість. Такі слова є своєрідними ствердженнями, які можуть залучити все, чого ви бажаєте.

Щоб вони швидше подіяли, дані вирази варто говорити чітко, дивлячись прямо в очі своєму відображенню. Ви повинні випромінювати впевненість і радість. Тоді вимовлені вами слова дуже швидко візуалізуються.

Кожен з нас прагне до зовнішньої краси і гармонії. Щоб полюбити себе немає необхідності повністю переробляти свою зовнішність.

Досить почати сприймати себе таким, яким створила вас природа. Багато ваших недоліки непомітні для оточуючих і лише перебільшені вами.

Варто частіше говорити перед дзеркалом фрази, які підкреслюють вашу привабливість і красу.

Сказавши кілька разів прості слова: «Я – красуня!», Дуже скоро ви самі помітите, що дрібні недоліки в зовнішності пропадуть, а на зміну їм прийде внутрішня і зовнішня привабливість.

Щоб зміцнити своє здоров’я і позбавитися від хвороб, частіше говорить перед дзеркалом, що ви – здорова людина!

Також, акцентуйте увагу на своїх відчуттях. Чим частіше ви будете повторювати, що ваше самопочуття прекрасно, тим краще воно буде. Перевірено, після подібних фраз походи до лікаря значно зменшуються.

Щоб знайти щастя, вам необхідно спочатку усвідомити, що саме принесе вам його.

Станьте перед дзеркалом і уявіть, що ви домоглися бажаного. Які відчуття вас переповнюють? Почніть вголос перераховувати те, чого вам не вистачає для повного щастя. Чим частіше ви будете виконувати цю процедуру, тим швидше ваші заповітні бажання виконуватися.

Без любові весь світ меркне. Чого саме вам не вистачає? Відповідних почуттів? Любові до партнера? Прихильності до батьків?

Подивіться на своє відображення і голосно скажіть: «Я хочу бути коханою і жити серед любові!» Незабаром ваше життя разюче змінитися в кращу сторону і її переповнить справжня щира любов!

Вам здається, що життя втратило сенс? Може вам просто не вистачає радості в ньому? Можливо, саме зараз вас вразили проблеми і невдачі.

Щоб подолати їх, навчитеся радіти кожній події, яка відбувається у вашому житті. Щодня говорить про це собі перед дзеркалом. І тоді незабаром ваше буття переповниться щасливими і приємними моментами, а проблеми назавжди покинуть ваш будинок.

Якщо ви соромитеся сказати дурість при оточуючих і не зовсім впевнені в своїх власних розумових здібностях, тоді вам необхідно щодня перед дзеркалом повторювати афірмації, яка вказує на ваш розум.

«Я цікавий співрозмовник!», «Я цікаво висловлюю свої думки!», «Мій розум поважають оточуючі!» і таке подібне. Крім цього, постійно розвивайтеся: читайте книги, стежте за новинами, слухайте приємну класичну музику.

Брак коштів і постійна відмова в найнеобхіднішому часто пригнічують людину. Вона починає відчувати свою неповноцінність і недалекість.

Щоб подолати такий стан необхідно навчитися правильно бажати багатства і фінансової незалежності. Станьте біля дзеркала і впевнено скажіть: «Я хочу мати багато грошей!», «Я хочу добре заробляти!»

Чим частіше ви будете повторювати подібне, тим швидше зможете досягти успіху в фінансових справах. Головне, не забувати прикладати до цього максимальних зусиль.

Щоб життя приносила задоволення, починайте свій ранок не з невдоволення, а з хвалебних слів. Подякуйте цьому дню вже за те, що він почався.

Радійте сонечку і гарній погоді! Позитивне мислення притягує успіх.

Дуже часто проблеми, які нас оточують, значно знижують нашу самооцінку і погіршують поточний стан справ. Щоб подолати їх і відчути прилив сил, частіше говоріть собі, що ви все зможете!

Ключова фраза, яку необхідно вимовляти біля дзеркала, звучить так: «Я нічого не боюся і все зможу подолати!»

Деякі наші цілі здаються такими недосяжними, що ми навіть не уявляємо, з чого саме варто почати.

Ніколи не опускайте руки і складайте конкретний план ваших дій, згідно з яким ви зможете досягти успіху. Не забувайте частіше говорити біля дзеркала: «Я досягну будь-яких цілей і зможу подолати всі перешкоди!»

Ми розповіли вам про найголовніші словах, які необхідно виголошувати біля дзеркала. Ви можете самостійно розширити цей список на свій розсуд.

Запам’ятайте! Дзеркало – це всього лише ваше відображення. Не варто йому брехати або викручуватися! Краще покластися на його підтримку і допомогу!

Якщо стаття стала для вам корисною, обов’язково збережіть її до себе на сторінку! Нехай і ваші друзі зможуть змінити життя на краще!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *