Найгірші недоліки знаків Зодіаку

Ох, вже ці зірки! Люди кажуть, що саме їм ми зобов’язані своїм поганим характером або дивною поведінкою. Тому сьогодні ми вирішили виявити найважливіші недоліки кожного з знаків Зодіаку. Тепер, якщо помітиш в собі якісь дивні речі, ти знаєш, на кого все звалити.

ОВЕН

Якщо перед носом Овна махати червоною ганчіркою, він прикинеться сліпим. Із закритими очима вони біжать по життю, не замислюючись про наслідки своїх дій. Овни дуже самовпевнені і імпульсивні. Їх можуть відверто обдурювати, але вони скоріше виколять собі очі, ніж зруйнують світ своїх ілюзій. Також вони дуже нетерплячі і схильні робити все поспіхом. Егоїстичні, слухають тільки себе і не визнають авторитетів.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці – народ вкрай ледачий. Як собака на сіні, вони пролежать весь день на дивані і при будь-якій спробі розворушити їх будуть гавкати і огризатися. Крім ліні вони володіють ще й величезною зарозумілістю, вважають себе найважливішими і потрібними. До того ж вони на рідкість пожадливі і потурають своїм звичкам. Їх ні за що не переконати і не викрити проступки, навіть якщо до ніг Тельця з закривавленими рогами покласти труп, він буде все заперечувати. А ще вони жадібні і егоїстичні.

БЛИЗНЮКИ

Дволиких Близнюків варто побоюватися. Вони легко можуть ненавидіти під маскою добродушності. А найбільш гидкою якістю цього знака є самозамилування і надмірна балакучість. Вони просто обожнюють говорити, і якщо ти посмієш перебити їх, то чекай біди! До того ж вони дуже часто розпорошуються на все підряд, але ніколи не доводять справу до кінця, тому часто ниють і дратуються.

РАК

У емоційних Раків що не день, то сльози (буває, що і від радості). Вони страждають постійними перепадами настрою і можуть довести до сказу своїм песимізмом. Якщо ти потрапляєш в життя Рака, він вчепиться в тебе своїми клешнями так, що ні роги, ні копита не допоможуть. Але що найбільше дратує – вони до непристойності образливі, проте ніколи не скажуть про це прямо.

ЛЕВ

Всі інші знаки відходять на другий план, коли мова заходить про егоїзм Левів. Вони підносять себе на височенний п’єдестал, з якого їх вже нікому не спихнути. Загалом, це король звірів, який усюди мітить територію і ставить всіх навколо … так ні в що не ставить. Якщо потішити його его, можна домогтися від нього любові, а воювати з ним собі дорожче.

ДІВА

Діви не кращий варіант при виборі жилетки. Вони критикують всіх і завжди. Будь ти хоч на смертному одрі, вони зможуть знайти в цьому твою провину, і ні на які компроміси не підуть. Грубі, нестримані, а ще страшні песимісти. Вони в усьому бачать підступ, тому до всіх ставляться упереджено.

ТЕРЕЗИ

Ласі на красиві “скельця” Терези можуть кинутися в погоню за негідною людиною, забувши про дорогоцінний скарб, який завжди був поруч. Ці сороки просто з розуму сходять від пишного антуражу і пафосу. У прагненні продемонструвати свою крутизну Терези здатні на будь-яку ницість. В голові у них вітер, вони ненадійні, ліниві, а головне – абсолютно не вміють приймати рішення. Відданий чоловік постаріє, перш ніж дружина-Терези вибере, яке плаття надягти на вечірку.

СКОРПІОН

Страшні маніпулятори і королі інтриг. Скорпіони вважають, що тільки силою і владою можна домогтися успіху. Нікому не довіряють, тому дуже потайливі. Вони вміють бути неймовірно милими, щоб домогтися твого розташування, але ти і оком моргнути не встигнеш, як в тебе вже встромили жало. При цьому Скорпіони дуже м’які всередині, їх легко образити, через що вони впадають у відчай і депресію. Часто заздрять іншим і домагаються свого за всяку ціну.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям не завадило б повчитися тактовності, тому що вони завжди плюють на всіх з високої вежі. Але їх все одно люблять. Абсолютно безтурботні і безвідповідальні. Надавши їм послугу, ти не почуєш подяки, тому що Стрілець буде впевнений, що він це заслужив (сидячи вдома на дивані біля телевізора). А ось на що вони не шкодують сил – це на пригоди. Стрільці готові стрімголов мчати за тридев’ять земель заради гострих відчуттів, тягнучи за собою своїх нещасних близьких, які чинять опір.

КОЗЕРІГ

У песимізмі Козерогам немає рівних. Своїм ниттям вони не тільки оточуючих доводять до нестями, але навіть самих себе, тому нерідко під час припливів розпачу б’ються рогами об стіну і рвуть сорочку. Але якщо ти спробуєш змінити щось в житті Козерога, він упреться всіма копитами і буде відчайдушно чіплятися за свої нещастя. Дуже соромливі, але при цьому горді і зарозумілі.

ВОДОЛІЙ

А ось хто дратує своєю позитивністю, так це Водолій. З нього наче б’є веселковий фонтан, який робить його просто непередбачуваним, що багатьох може спантеличити. Для них не буває півзаходів – або все, або нічого. У гонитві за власними ідеалами вони нерідко віддаляються від своїх близьких. Що твориться в голові Водолія, знає тільки він сам. Себе вони вважають експертами, тому не скупляться на поради і обожнюють мудрувати.

РИБИ

Можливо, серед Риб бувають і акули, але в більшості випадків це ледачі карасі, що пливуть за течією. Вони живуть у своєму світі і настільки замикаються в собі, що переступлять через вмираючого друга, навіть не помітивши його. Вони живуть за законом найменшого опору, дивляться на життя з ледачою тугою, хоча бувають надмірно емоційними. При цьому мають такі запити, що ніяка золота рибка не зможе їх задовольнити.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *