Як розпоряджаються грошима представники різних знаків Зодіаку

За знакам Зодіаку будують гороскопи, визначають характер, темперамент, sексуальну поведінку, любовну і дружню сумісність з іншими людьми і т.д. Хтось в це вірить, хтось піддає великим сумнівам … але як би там не було, інтернет буквально кишить всілякими гороскопами і передбаченнями, що говорить про їх шалену популярність.

Пропонуємо Вашій увазі ще один опис знаків Зодіаку, а саме, як вони витрачають гроші.

Козеріг

Хороша новина – Козероги не дуже полюбляють витрачати гроші. Погана новина – поки вони тверезі. Козеріг любить жити за чітким планом і розлучатися з грошима строго по ньому ж. Гроші Козерогам, як правило, даються нелегко, тому розумна жадібність дозволяє їм зробити пристойні накопичення. Головне, не потрапляти в змінений стан свідомості, коли всі люди – брати, а ось цей сорокарічний віскарик ми ще не пробували. До речі, Козерогам зовсім необов’язковий алкоголь, щоб впасти в змінений стан свідомості. Цілком підійде ейфорія від літа, сонечка і улюблених друзів поруч.

Водолій

Водолій обожнює витрачати гроші, але абсолютно не віддає собі в цьому звіт. Водолій взагалі не віддає собі звіт у фінансових питаннях. Гроші – хороші, потрібно, щоб вони були, але сидіти в офісі з дев’яти до шести … я для цього занадто високодуховна. А оскільки вроджені таланти дозволяють Водолію заробити пару сантиметрів купюр швидко і не напружуючись, стандартне фінансове життя Водолія крутиться по приблизно такому колесі Сансари: У мене немає грошей, допоможіть – Ой, бусики! – Ось, я тобі винен, тримай з відсотками – Ой, штори! Беру додому і на дачу ще – Допоможіть!

Риби

Риби планують отримати на свій рахунок всі світові гроші. Тому намагаються розумно вкласти стартовий капітал у саморозвиток і в реалізацію бізнес-плану, який повинен вивести Риб в золотий мільярд. Гроші просто так – це нудно. Їх потрібно ось тут вкласти, ось тут розрекламувати, а ось тут – вчасно витягти. І зашибісь. Правда, стандартний бізнес-план Риб виглядає як: «Позичу, вкладу, а в кінці місяця прийдуть білі єдинороги і покакають в дебетову частину купюрами», але це вже нікому не цікаві деталі.

Овен

Бармен, всім відвідувачам – пива за мій рахунок. Овен – щедра душа. Чим більше у Овна друзів, тим менше у нього грошей. Овен може завести десять бізнесів, причому – бізнесів успішних, але все одно буде перманентно на мілині. Тому що жити треба яскраво, годувати гостей смачно, а машині вже рік, і цей мотлох давно пора міняти. Як результат, Овен працює по шістнадцять годин на добу без вихідних, а потім виривається у відпустку, засипаючи дощем з купюр очманілих від раптового «Поперло!» офіціантів, таксистів і носіїв валіз.

Телець

Телець настільки любить гроші, що куплені за них товари вже якось втрачають свою початкову привабливість. Список основних витрат Тельця обмежений будинком, машиною і – так вже і бути – тими туфельками, чорт з ними. У той час, коли інші люди милуються дурною абстрактною картиною невідомого художника над ліжком в спальні, Телець милується розкладеними на ліжку купюрами зі своєї заначки. Телець розкладає їх акуратно, любовно випростуючи, портретик до портретика, конвертик до конвертика … Господи, гроші, які ж ви гарні!

Близнюки

Гроші? Теж мені, цінність. Близнюки живуть за принципом: «Трун з кишенями не існує, тому потрібно брати від грошей максимум сьогодні». Відповідно, Близнюки – дикий марнотрат, крутіший за Овнів. Набагато крутіший. Причин, за якими всі Близнюки досі не на паперті, рівно дві: 1) Вони, як правило, вибирають собі в супутники життя дуже, дуже стриманих людей; 2) Вони фантастично вдало вміють монетизувати будь-яке своє хобі від постів в соцмережах до вирізання лобзиком на пні старого дуба портрета Боба Марлі.

Рак

Рак жахливий жмот. У хорошому сенсі слова. Він пам’ятає всі дефолти і всі недоплачені йому 20 років тому двісті доларів. Проблема Раків в тому, що його природній скупості доводиться співіснувати з любов’ю до гарненьких шмоточок. Тому Раку доводиться йти на компроміс: одночасно купувати і он ту майочку з модними дірочками, і кільку в томаті на чорний день.

Лев

Лев без грошей – не Лев взагалі. Тому першу половину життя Лев присвячує тому, щоб налаштувати систему автоматичного заробляння грошей при вкладенні мінімуму зусиль. Відповідно, другу половину життя Лев проживає з максимально можливим розмахом. А гроші витрачає на світські раути (нехай навіть в межах власної кухні) і дорогі подарунки рідним і близьким. По-справжньому дорогі. Тому що, по-перше, Лев великодушний, а, по-друге, всі повинні перманентно пам’ятати, хто тут Лев, а хто – антилопа задрипана.

Діва

Діва – це той самий ідеальний господар, у якого всі витрати розписані і розкладені по конвертик хоча б подумки. Діви не схильні до азарту, вони не влипають в фінансові піраміди, не програють в казино свою вотчину і витрачають на життя, подарунки і відпустку рівно стільки, скільки можуть собі дозволити: ні копійки більше, ні копійки менше. Так що там говорити – Діва здатна зайти за бусиками в магазин бусів і купити тільки одні буси. Дивовижне поруч.

Терези

Терези обожнюють пускати пил в очі, тому запросто можуть спустити свій місячний бюджет на пафосні аксесуари. Або, наприклад, на вечерю в ресторані, щоб потім два тижні харчуватися виключно макаронами під соусом з кип’яченої води. Якщо ж грошей у Терезів багато, то вони збудують навколо себе місто-сад для, де будуть ліниво їсти виноград над басейном з мінеральної води під повільними змахами опахал двох рабів. Приблизно так для Терезів і виглядає правильна вічність, осінена знаком долара.

Скорпіон

Для Скорпіонів гроші – найулюбленіша іграшка. Вони такі кумедні. Їх можна вкласти, примножити, втратити, заробити і знову вкласти. Двіжуха! Самі по собі гроші не мають для Скорпіона ніякої цінності, Скорпіон обожнює процес. Тому поки інші знаки двадцять років працюють над рахунками, роздумуючи – чи робити велику покупку і наскільки це вигідно, Скорпіон просто купує, щоб подивитися – а що з цього вийде? І якщо нічого путнього не виходить, Скорпіон шкодувати не стане – його девіз: «Заробимо, прорвемося!».

Стрілець

У Стрільців зазвичай не дуже багато грошей. Мерзенні монети вважають, що Стрілець для них надто вже гарний. Тому витрачати Стрільцям доводиться виключно на найнеобхідніше. Але як тільки з’являється зайва копійка, вона тут же йде на самоосвіту, подорож і благодійність. Ось такі Стрільці – милі, і грошам давно пора придивитися до них уважніше.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *