Холодні, як лід: найбільш беземоційні знаки Зодіаку

Кожна людина по-різному висловлює свої емоції і це часто залежить саме від того, коли вона народилася, який її знак Зодіаку. Розібратися які саме знаки здатні на найменший вираз емоцій допоможе ця стаття.

Телець

Почнемо саме з Тельців так як вираження почуттів і прояв симпатії для них чуже, вони звикли орієнтуватися виключно на логіку. Зробити перший крок до відносин для них справжнє катування. Тельці вибирають тактику спостереження з боку за предметом симпатії.

І якщо навіть їм вдалося все таки почати відносини, то незабаром Тельці самі все неусвідомлено зведуть нанівець. Від них не варто чекати гармонії і розуміння у відносинах.

Народжені під цим знаком дуже потайні і ніколи не покажуть справжні почуття і переживання на людях. Вони не знають як правильно виявляти почуття і вибудовувати міцні відносини. Тельцям мало того, що любов і романтика НЕ ​​імпонують, вони їх відштовхують.
Якщо буде вибір між любовними стосунками і кар’єрним ростом представники цього знака виберуть кар’єру. Так як Тельці дуже працелюбні вони будуть старанно працювати, а любов і романтика відійдуть на другий план.

Близнюки

Людей, що народилися під знаком Близнюків, можна назвати відповідальними. Любов і романтичні відносини для них тягарем. Представники цього знака легко заводять стосунки, але продовжуються вони рівно до того моменту, коли потрібно прийняти важливе і відповідальне рішення. Перед труднощами вони пасують. Близнюки постійно шукають новий досвід і почуття, вони твердо переконані, що вони приходять тільки виключно з новим предметом симпатії.

Близнюки намагаються уникати серйозних ситуацій і рішень з ними пов’язаних, тому й не можуть побудувати здорові відносини. Природно з часом вони все таки розуміють, що не зважаючи на відповідальних рішень неможливо побудувати міцну сім’ю, але такі думки приходять до них з досвідом і в досить дорослому віці.

Козеріг

Козероги відрізняються приземленими почуттями, так як знак земний. Так само цей знак Зодіаку відрізняється егоїстичним характером і його не цікавлять почуття інших.

Характер поганий. Вони найчастіше уперті і дуже пихаті. Все, що їх цікавить це власна персона і думки, які їх відвідують. Козероги можуть відноситися не коректно по відношенню до свого партнера, можлива критика і обговорення при знайомих і родичах, що представляє їх не в найкращому світлі. Часто Козероги вибудовують свої відносини тільки тоді, коли їм вигідно або з почуття обов’язку.

Так само Козероги дуже вперті, це, мабуть, основна проблема у відносинах з ними, вони не звикли до компромісів, але люблять сперечатися і йдуть до кінця. Тільки приборкавши це почуття вони здатні до щасливих стосунків і шлюбу.

Якщо це не зробити вчасно, то незабаром піде хворобливе розставання. Ця риса характеру дуже допомагає в просуванні по кар’єрних сходах. Козероги відмінні керівники.

Всі ми по-різному виявляємо свої почуття по відношенню до наших половинок, але завдяки любові і турботі відносини стають щасливими.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *