Найбільш інтригуючий знак Зодіаку: холодний, розумний і з багатою уявою

Представники цього знаку Зодіаку проникливі, здатні дивитися на ситуацію з різних сторін, що робить їх людьми, які чудово вирішують проблеми.

Уже здогадалися хто вони? Це -Водолії!

Водолії залишають про себе двояке враження: з одного боку, вони здаються сором’язливими і спокійними, а з іншого – можуть бути людьми ексцентричними і енергійними. В обох випадках вони проявляють себе інтелектуалами, які люблять допомагати іншим людям.

Представники цього знака проникливі, позбавлені упереджень, здатні дивитися на ситуацію з різних сторін, що робить їх людьми, які чудово вирішують проблеми. Незважаючи на те, що Водолії люблять «купатися» в навколишній енергії, вони нерідко відчувають потребу побути в тиші, щоб відновити свій енергетичний баланс.

Ключове слово для цього знака – «уява». Люди, народжені під знаком Водолія, бачать світ, повний можливостей, навіть коли здається, що їх немає. Вони використовують свій розум у всіх ситуаціях, коли їм тільки надається шанс. При відсутності розумової стимуляції Водоліям стає нудно.

Під впливом правлячої планети Урана Водолії можуть проявляти необачність, запальність і агресію. Але одночасно з цим Уран так само наділяє Водоліїв пророчим талантом, здатністю заглядати в майбутнє і точно знати, чим вони будуть займатися через п’ять-десять років.

Уран дає представникам цього знаку силу, що дозволяє швидко і легко здійснювати великі перетворення, тому вони отримують популярність як прогресивні мислителі і гуманісти.

Проблемними частинами тіла для Водолія є суглоби і кровообіг, людям народженим під цим знаком астрологи рекомендують приділяти особливу увагу здоров’ю.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *