7 ознак “сильної хімії” між двома людьми

Цей особливий зв’язок виникає тоді, коли дві людини по-справжньому підходять один одному. І це перша ознака того, що вони можуть бути щасливі разом.

kinopoisk.ru

Хочете – вірте, хочете – ні, але “хімія” між людьми – це не завжди про те, що «О, я так його кохаю!» і «Вона мені дуже подобається!».

Іноді все це буває набагато тонше. Ви можете навіть не усвідомлювати, що між вами і іншою людиною є потужна “хімія” – до тих пір, поки не починаєте помічати дивні речі, які робить він або ви самі.

“Сильна хімія” може виникнути навіть з тією людиною, на яку, як здається, ви взагалі не звертаєте уваги, або навіть з тим, з ким у вас склалися антагоністичні стосунки.

А як саме виглядає ця “хімія”? Ось сім ознак, на які потрібно звернути увагу, коли ви відчуєте інтерес до тієї чи іншої людини.

1. Магнетизм і близькість

Якщо вам здається, що ви відчуваєте фізичне тяжіння до якоїсь людини (або вона сама фізично «притягується» до вас), то це явно вказує на “сильну хімію”, яку відчуваєте ви обидва або, принаймні, один з вас.

“Хімія” сильно зближує людей на фізичному рівні. Ви не просто дивитеся один на одного, перебуваючи в приміщенні з іншими людьми, ви розумієте, що між вами двома особливий зв’язок. Ви відчуваєте взаємне бажання перебувати поруч і дізнаватися один про одного якомога більше.

2. Зоровий контакт

Говорячи про зоровий контакт, ми маємо на увазі не тільки погляд. Ми всі постійно зиркаємо один на одного. Але коли у вас виникає “хімія” з ким-небудь, ваші очі буквально «приклеюються» до нього!

Навіть якщо ваша увага має бути зайнята зовсім іншими речами, розум постійно відволікається на людину, яка вас цікавить, і саме тому ваші очі роблять те ж саме.

3. Тактильний контакт

Однією з найбільш характерних ознак “хімії” є бажання торкатися до об’єкта симпатії. Але, чесно кажучи, ми зазвичай не думаємо про себе: «Він мені подобається … Я збираюся до нього доторкнутися, уууу!».

Це скоріше підсвідома реакція. В процесі флірту ви самі того не помічаючи починаєте торкатися до людини, яка вам подобається (наприклад, до її руки або плеча). Іноді по вам обом немов пробігає електричний розряд, наприклад, коли ваші руки знаходяться в хвилюючій близькості або коли ви випадково торкаєтеся один одного.

Ви раптом відчуваєте незручність від цього дотику. Ви обидва відчуваєте, що щось відбувається, навіть якщо не можете зрозуміти, що саме.

4. Все так дивно

Ви відчуваєте дивну напругу і незручність. Деякі люди вважають, що це може бути викликано тим, що ваш свідомий і підсвідомий розум знаходяться в протиріччі.

Ви підсвідомо вважаєте цю людину привабливою, але ваше «его» (яке формує особисту ідентичність, уявлення про людину, якою ви хочете бути) поки не готове повністю визнати те, що ви відчуваєте цей потяг.

5. Ви дратуйте один одного

Ви відчуваєте в собі сміливість сказати людині, до якої вас тягне, те, що ніколи не сказали б кому-небудь іншому. Ви обоє повільно виштовхуєте один одного із зони комфорту, перевіряючи, що насправді відчуває кожен з вас.

Люди, які відчувають “сильну хімію”, часто дражнять або жартують один над одним за допомогою навідних запитань, двозначних натяків, найчастіше несучи всяку ахінею.

Ви відчуваєте, що можете говорити з цією людиною про що завгодно? Не приймайте це як належне – адже такого не буває з людьми, з якими ви не відчуваєте особливу близькість.

6. Сміх і легкість в спілкуванні

Так, ви можете відчувати себе ніяково на самому початку, але з часом спілкування стає все простіше. Ви починаєте більше сміятися над жартами один одного. Ваш голос стає м’якше, а його – глибше.

Це, мабуть, найважливіший фактор: ви не відчуваєте, що ваше спілкування є натягнутим, ви ведете себе цілком невимушено. “Сильна хімія” – це коли вам не доводиться спеціально вигадувати теми для розмов і відчувати себе не в своїй тарілці. Чим більше незручних моментів у вас в спілкуванні, то тим менша ваша “хімія”.

“Гарна хімія” означає, що ви обидва маєте схожі думки, схожі плани і вам легко спілкуватися один з одним. В процесі розмови з такою людиною ваша думка не рефлексує і вам не доводиться постійно аналізувати свої думки. Ця людина вам подобається все більше і більше, і ви з задоволенням спілкуєтеся.

Гармонійні пари неважко впізнати навіть за мовою тіла. Наприклад, часто можна помітити, що пари з “сильною хімією” рухаються більш плавно, як ніби вони розуміють один одного з півслова або передбачають рухи один одного. Їх взаємодія схожа на танець у вільному стилі. Їх рухи синхронізовані, а спілкування нібито відбувається на підсвідомому рівні.

7. Інші люди також зауважують вашу “хімію”

Нарешті, не варто недооцінювати проникливість ваших друзів і членів сім’ї. Вони часто виявляються прекрасно обізнаними про ваше захоплення – і, що ще більш важливо, про те, як це впливає на вас і вашу кохану людину. Вони бачать, як ви фліртуєте, як по-особливому сперечаєтеся і те, яка дивна напруга створюється між вами, коли ви обидва намагаєтеся з’ясувати почуття один одного.

Зазвичай від пильного погляду ваших близьких людей не вислизають навіть такі ледь помітні речі, як занадто тривалі обійми і доторки рук.

Однак не варто забувати, що “хімія” спрацьовує найкраще, якщо ви відчуваєте впевненість в собі і своєму власному житті. Якщо вам здається, що ви занадто незграбні або соромливі, спробуйте більше спілкуватися з різними людьми. Згодом ви освоїте мистецтво флірту, і ваше спілкування з вподобаною людиною буде проходити легко, природно і весело!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *