Який ти амурний мисливець за чоловічими серцями за знаком Зодіаку

Нехай знає, що перед ним не хтось, а спокуслива мрія!

Мисливець: Овен

Дівчина-Овен повинна приділяти більше уваги своїм кучерям. Кожен зустрічний баран просто повинен розуміти ще здалеку: перед ним не хтось, а спокуслива мрія.

Рекомендації: остерігайся чоловіків, які мають звичку рахувати овець, лежачи в ліжку.

Мисливець: Телець

Головна зброя Тельця — зовсім не роги, а завзятість та вміння похитувати стегнами на ходу. Головний недолік — лють при вигляді чужих червоних ганчірок. Так що успіх забезпечений тим, хто зуміє знайти в собі сили для активного рухомого життя і буде рідше дивитися на всі боки в пошуках тореадорів. Якщо дуже постараєшся, то обов’язково підбереш собі бичка до смаку.

Рекомендації: не бияйся рогами без приводу! Пам’ятай про те, що Тельцями опікується сама Венера, а отже є й інші способи довести свою правоту.

Мисливець: Близнюки

Мисливець з твоїм рівнем інтелекту має всі шанси спокусити будь-кого, але за однієї умови: якщо не передумає. Кожна з двох «близнючок» у твоїй голові потребує окремого чоловіка, причому не такого, як у іншої. Потім вони шумно сваряться і разом вибирають когось третього… чи четвертого…

Рекомендації: заведи щоденник і веди докладний перелік всіх своїх захоплень з описом зовнішності та характеру, інакше ризикуєш заплутатися і одружитися з незнайомцем.

Мисливець: Рак

Чоловіки люблять ловити Раків. Вони готові пірнати за ними навіть на найглибше дно, так що тобі майже не потрібно докладати зусиль для спокуси. У компанії потенційної жертви не забувай частіше червоніти, але в жодному разі не дозволяй вживати себе під пиво.

Рекомендації: навіть задкуючи назад, не забувай рухатися вперед. Пам’ятай, що твоя ранима сутність прихована міцним і дуже (так, дуже!) спокусливим панцирем.

Мисливець: Лев

Ну і кому ж бути справжнім мисливцем, як не Левиці, особливо світській. Твоя граціозна царська хода приваблює погляди та бажання. Але є одна маленька заковика: чоловіки бояться бути з’їденими, тож постарайся бути з ними лагіднішою. Ну чи хоча б виглядати так до вечері.

Рекомендації: не їж будь-кого і навчися ховати пазурі хоча б зрідка. Світська Левиця повинна вміти поговорити з їжею, перш ніж спробувати її на смак.

Мисливець: Діва

Ти – втілення жіночності, але при цьому не можеш сидіти без діла і любиш наводити всюди свої порядки. Навіть спокушаючи, ти прагнеш надати стосункам стрункості та ґрунтовності. Так що не дивуйся, якщо навіть найпристрасніші твої коханці з часом почнуть поводитися як зануди-чоловіки і охоче вважатимуть за краще провести час не в ліжку, а за миттям посуду.

Рекомендації: роби чоловікам знижку на неотесаність, інакше ризикуєш з Діви молодої та прекрасної перетворитися на стару діву.

Мисливець: Терези

Навіть у спокусі ти шукаєш золотої середини, хоча намацати її вдається не завжди. Взагалі дівчатам-Терезам доводиться важко: чоловіки так і норовлять потягнути за чашу, а то й за обидві відразу. Втім, для мисливиці це скоріше плюс, ніж мінус. Роби ставку на природну товариськість і не конфліктність, тоді зможеш досягти вершин у мистецтві спокуси та отримати від життя максимум задоволення.

Рекомендації: не рахуй кілограми, але ретельніше зважуй ситуацію. Якщо правильно подаси себе, то чоловікові не знадобиться доважка.

Мисливець: Скорпіон

На полюванні ти підступна та небезпечна, невтомна та непередбачувана. Ти любиш жалити гострим словом і ігноруєш поняття «чужа територія». Напевно, це пам’ять про предків-скорпіонів, які безцеремонно вповзали в намети та ліжка мешканців пустель. Розумний чоловік ніколи не боротиметься з дівчиною-Скорпіоном, але дозволить їй залишатися у своєму ліжку так довго, як вона того захоче.

Рекомендації: наміч жертву заздалегідь і ретельно оберігай її від власних укусів. Раптом паралізуєш – навіщо тоді вона тобі?

Мисливець: Стрілець

Зброя у Стрільця та сама, що й у амура — стріли. Але частіше ти вражаєш чоловіків не ними, а своєю енергійністю, пристрастю та дотепністю. Мистецтво спокуси закладено у твоїй крові, але іноді ти захоплюєшся і заряджаєш свій сагайдак порожніми балаканинами, стріляєш вхолосту. Добути жертву тобі не складає особливих труднощів, але вона часто не варта витраченої стріли.

Рекомендації: стріляючи в чоловіка на поразку, цілься уважніше і постарайся не зачепити життєво важливі органи.

Мисливець: Козеріг

Дівчині-Козерогу протипоказані рогоносці та бородаті анекдоти. Ти сеkсуальна, наполеглива, успішна в будь-якій галузі, включаючи спокусу, але феноменально вперта. Іноді чоловік змушений рятуватися від тебе втечею через усі навколишні городи, бо ти ним незадоволена чи просто вирішила посперечатися про життя. Правда, коли твій гнів стихає, багато хто шкодує про надто поспішну втечу.

Рекомендації: не забувай про те, що лише одиниці здатні зіткнутися з тобою лоб в лоб, і. найчастіше, вони виявляються цапами.

Мисливець: Водолій

Всупереч назві знака, ти не дуже любиш лити воду і набагато охочіше дієш. Ти винахідлива, і це дає тобі найпотужніший інструментарій мистецтва спокуси. Заарканюючи жертву, ти здатна в короткі терміни вивчити китайську мову, зробити підтяжку, правильно (або неправильно) приготувати рибу фугу або освоїти гру на електрогітарі без манікюру. Чоловіки прихильні до тебе, хоча часом твої метаморфози їх лякають.

Рекомендації: перш ніж поголитися наголо або пересісти на “Феррарі”, попередь про це свого ненаглядного. Перенести такі потрясіння під силу не всім.

Мисливець: Риби

Успіх Риб багато в чому залежить від того, на якій глибині вони плавають. Якщо намацаєш свій індивідуальний життєвий баланс, то тобі не буде рівних, особливо якщо зумієш завести знайомство з якимось симпатичним і добродушним китом. Він не тільки захищає від будь-яких можливих хвилювань, але й харчується виключно планктоном, так що не доведеться дбати про господарську частину.

Рекомендації: вислизаючи з рук чергового чоловіка, подбай про те, щоб обійти стороною наживки професійних рибалок.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *