Наймстивіші знаки Зодіаку: краще не переходьте їм дорогу!

Вони зітруть у порох своїх кривдників!

Є такі люди, які дбайливо зберігають свої образи, щоб потім помститися за них. Астрологи впевнені, що існують мстиві знаки Зодіаку, яких краще не злити.

Скорпіон

Про Скорпіонів та їх характер вже ходять легенди. Представники цього знаку Зодіаку зітруть тебе на порошок, якщо ти їх чимось образиш. До того ж вони справжні хитруни та планувальники. Підступний Скорпіон не завдаватиме удару відразу. Він вивчить болючі точки кривдника, вичекає момент, а потім як ударить. Помста для Скорпіона – це точно страва, яку подають холодною.

Цікаво також те, що Скорпіони часто мстять не лише заради помсти. Їм приносить задоволення сам процес роздумів і підготовки до моменту, коли вони вщент розіб’ють свого кривдника. Звичайно, не всі Скорпіони і не завжди ось так сідають та планують свою війну. Але одне відомо достеменно: у помсті вони страшні люди.

Риби

Самі собою Риби не злі і підступні. Але проблема в тому, що вони дуже уразливі та вразливі. Не так подивишся, щось скажеш — і вони вже до глибини душі засмучені й поранені. Цікаво, що Риби продовжуватимуть поводитися так, ніби нічого не сталося. Уважна людина може й помітить, що щось змінилося. Але більшість кривдників Риб навіть не здогадуватимуться, що чимось засмутили їх.

Зате Риби тим часом накрутять собі таку драму в голові, що ой-ой-ой. Вони будуть тихо ображатися, збирати злість. А коли вона переповнить їх, то завдадуть удару. Крім того, Риби часто не соромляться розповідати іншим, як ти їх образив, і яка ти погана людина.

Близнюки

Близнюки, як і Риби, затаївши злість, можуть дуже насолити кривднику. Ці комунікабельні знаки Зодіаку зіпсують тобі репутацію, якщо їх образиш. Вони можуть поширити не найкращі чутки про тебе. У хід підуть таємниці, плітки та інша словесна зброя. Відмитися потім буде не так просто. Цікаво, що на вигляд про Близнюків навряд чи скажеш, що вони мстиві. Адже здаються цілком простодушними і доброзичливими. Але з ними потрібне око та око. Особливо варто контролювати все, що кажеш. Адже ти можеш і не помітити, як торкнешся своїми словами Близнюків.

Лев

Є один дуже простий спосіб образити Лева. Якщо ти так зробиш, то станеш його ворогом на все життя. Леви дуже вразливі, коли справа стосується їхньої самооцінки. Зачепиш її, засумніваєшся у професіоналізмі чи компетентності — і все, Лев на мить буде повалений. А якщо ще й публічно зачепити його, то бути біді. Так, він впаде на мить, але потім збере сили і основну їхню частину направить на помсту. І, повір, вона буде страшною.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *