Тест, що розкриває глибини твоєї підсвідомості

Як, на твою думку, кентавр має носити штани? Відповідай, не замислюючись!

Американські психологи знову здивували! Пропонуємо до твоєї уваги незвичайний тест, який моментально покращує психоемоційний стан. Щоб на душі стало світло і легко, часом потрібно просто відволіктися від тяжких думок і прислухатися до свого серця. Подивившись на ці яскраві картинки-загадки, ти зможеш отримати цінну вказівку для покращення свого настрою. Дізнайся, як подбати про себе сьогодні.

Картинки загадки

Подивися на картинку і скажи, як маєш носити штани кентавр. Не тягни з відповіддю. У цьому тесті важлива щирість та швидкість відповіді. Американські психологи підганяють.

Отож, ти вже визначився! Вибирай свій варіант та уважно читай підказку від дбайливих американських психологів.

Класичний спосіб носити штани

Якщо ти вибрав цю картинку, вітаю! Швидше за все, ти можеш впоратися з будь-якими випробуваннями не гірше за Супермена. Ти сильна і смілива людина. Завжди докладаєш максимум зусиль для досягнення найкращого результату, не пасуєш перед труднощами. Тобі чужа брехня, ти не приймаєш її в жодному вигляді.

Але навіть у такої сильної особистості трапляються моменти, коли хочеться пошкодувати себе. Американські психологи радять тобі більше відпочивати. Повноцінний відпочинок із книгою в руці, прогулянка в парку на свіжому повітрі, ігри з домашніми тваринами зарядять тебе ресурсами для нових звершень. Сучасне життя часто нагадує шалену гонку за успіхом та матеріальними благами. Вчися розслаблятися. Пам’ятай: відпочиваючи, ти нічого не втрачаєш. Ти лише заповнюєш свої сили, щоб знову повернутися до улюблених занять та роботи.

Закритий варіант із щільно облягаючими штанами

У твоєму житті було багато непростих моментів. Ти тримаєш у собі річки невиплаканих сліз. Хочеться бути сильним, але люди не роботи. Не завжди виходить перемагати, часто буває так, що мало що залежить від нас. Дозволь собі поплакати. Відпусти минуле, те, що вже не можна змінити. Іноді від щасливого життя та радості буття людину утримують лише погані спогади. Все це тільки в твоїй голові, вистачить себе мучити.

Твоя установка дуже проста. Не збирай у собі негатив. Плач, якщо хочеться. Поділися з своїми близькими думками. Буде ідеально, якщо ти виговоришся комусь. Якщо ж такого співрозмовника не маєш, як і грошей на походи до психолога, скористайся простою технікою виписування емоцій на папері. Просто пиши все, про що турбуєшся, всі думки, що лізуть у голову. Потім спали цей аркуш паперу. Ти здивуєшся, наскільки полегшає на душі вже наступного дня! Життєві сили повернуться до тебе.

Варіант зі штанами-бедровками

Ти оптиміст, за це тебе обожнюють друзі та колеги. Твоє почуття гумору є справжнім скарбом. Важко уявити, що навіть у тебе часом бувають дні, коли хочеться вити. Часто поганий настрій у такої вразливої людини пов’язаний зі страхами. Тобі потрібно вчитися справлятися зі страхом, аби покращити якість життя.

У Гаррі Поттері був момент, коли персонажі згадували свої найголовніші страхи. Щойно вони знаходили у своєму страху щось смішне, темні думки та емоції розсіювалися без сліду. Спробуй з гумором думати про те, що тебе лякає. Страх розвіється, від нього не залишиться й сліду! Іноді здається, що тільки іронією та гумором ми ще тримаємось у цьому світі. Пам’ятай про цю сильну силу сміху і користуйся нею частіше.

Спосіб носити штанці «Душа навстіж»

Ти так звик ділитися всім з іншими, що часто в тебе не залишається сил і ресурсів, щоб дбати про себе. Скажи собі прямо зараз: «Я не знаю, наскільки важко буде далі, тому я активніше дбаю про себе зараз. Якщо потім буде важко, у мене будуть сили, щоб впоратися з будь-якими випробуваннями. Якщо ж потім буде легше, у мене буде повно енергії, щоб насолодитися життям. Я не тільки дарую любов іншим, насамперед дарую її собі».

Твій ключ до щастя у проханнях про допомогу. Чому просити інших про допомогу так складно? Нам здається, що таким чином ми виявляємо свою слабкість, постаємо у невигідному світлі. Просимо тебе, не соромся звертатися за допомогою, коли це потрібно. Ти не показуєш свою неповноцінність таким чином. Ти демонструєш оточуючим, що думаєш про себе, про найдорожче, що в тебе є на світі.

Бувають ситуації, з якими людина впоратися самостійно просто не в змозі, на жаль. Проси близьких про допомогу в домашніх справах, проси колег про допомогу, коли це потрібно. Ти побачиш, наскільки ти цінний. Варто довіритися світові, який приготував для тебе все найкраще.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *