Тотемна тварина, яка охороняє ваш знак Зодіаку!

Астрологія — дуже давня та досить складна практика. Багато хто не знає про те, що у кожного знака Зодіаку є своя тотемна тварина — і не одна.

Овен: яструб та тигр

Як представник вогняного знаку Зодіаку ви — енергійна і впевнена в собі людина. Ви — та сила, яку не можна просто контролювати. Якщо вам кидають виклик, ви приймаєте його з гідністю, а потім йдете та перемагаєте. Це все тигр, який живе всередині вас.

До того ж, у вас є вроджений лідерський інстинкт. Яструби такі ж – вони можуть об’єднуватися, але працюють завжди краще поодинці.

Телець: бобер та вовк

Ви трохи впертий, як бик – символ вашого знаку Зодіаку, але вовчої натури у вас все-таки більше. Вам подобається бути вовком-одинаком і самому справлятися з усіма проблемами.

З іншого боку, своєю працьовитістю ви нагадуєте бобра. Вони не тільки наполегливо працюють, але й схильні діяти стратегічно.

Близнюки: пантера та олень

У Близнюках уживається кілька особистостей, але так само, як і олені, вони досить енергійні і люблять веселитися. Представники цього знаку Зодіаку можуть посміятися з себе, так і змусити оточуючих реготати за допомогою своєї дотепності.

У деяких ситуаціях Близнюки можуть домінувати — це проявляється їхня сутність пантери. Вона елегантна, спокійна та не піддається негативу.

Рак: собака та дятел

Раки дбайливі, і тому їх можна зіставити з дятлами. Вони мають дуже дбайливу душу, підтримують свою сім’ю і вміють співпереживати.

Ще одна тотемна тварина представників цього знаку Зодіаку – собака. Вони вірні, чутливі та найкращі друзі людини. Їхня присутність приносить умиротворення.

Лев: лосось та павич

Леви – саме втілення впевненості, тому вони люблять красуватися. Так само, як і павичі, вони не соромляться і показують всю свою красу щоразу, як випадає слушна можливість.

А ще представники цього знаку схожі на лосося. Ця риба пливе проти течії і в якомусь сенсі поводиться егоїстично.

Діва: ведмідь та орел

Діви такі ж уважні, як і орли, які можуть здалеку все помічати. Спочатку вони все ретельно обмірковують, а потім ухвалюють рішення і починають діяти.

Діви також асоціюються з ведмедем. Ця тварина дуже розумна і працьовита. У ведмедя велике серце, він досить щедрий, але часом може бути скромним.

Терези: панда і ворон

Терези розважливі і прагнуть справедливості як у коханні, так і в житті. Ворон сам собою чарівний, розсудливий і миролюбний. Він виступає як дипломат, вміє зберігати терпіння.

Представників цього знаку також асоціюють із турботливою пандою. Вони досить розслаблені, але при цьому мають велике серце і дбають про оточуючих.

Скорпіон: змія та лев

Скорпіони можуть бути страшними. Вони неймовірно пристрасні та загадкові, через що їх буває складно зрозуміти. Так само, як і лев, вони тихі, але мають шалену енергію.

Змія ж показує їхню загадковість. До того ж у змій є зв’язок із незвіданим. Вони схильні до духовних пошуків.

Стрілець: кіт і сова

Сови пристрасні та енергійні, як і Стрільці. В них всередині горить вогонь, що робить їх імпульсивними. Стрільці цінують дружбу, але часом бувають нещирими та безрозсудними.

Представники цього знака також досить цікаві, як і кішки. Вони хочуть нових пригод, але якщо вони не будуть обережними, то можуть опинитися в поганій ситуації. Вони є досить імпульсивними.

Козеріг: кінь та гусак

Козерогам подобається бути на самоті. Вони працьовиті та амбітні, але при цьому особливо не люблять перебувати в компанії інших людей. Цим вони чимось нагадують гусей, які звикли триматися осторонь.

Козероги люблять зосереджуватися на деталях, але при цьому мають неприборкану натуру, як і кінь. Вони чекають, доки їх звільнять. Саме з цієї причини Козерогам подобається проводити час у сільській місцевості.

Водолій: видра та ведмідь

Водолії люблять залишатися на своїй території і просто так без боротьби не відступлять. Вони цілеспрямовано рухаються назустріч своїм мріям, як ведмеді. Вони можуть бути відданими та доброзичливими, але тільки до того моменту, поки ви не перейдете їм дорогу.

Ще одна тотемна тварина Водоліїв — видра. Видри дуже розумні та грайливі. Вони все тримають у собі, але при цьому почуваються щасливими.

Риби: лисиця та вовк

Риби люблять мріяти. Всім відома жорстокість вовків, і тому багато хто не бачить всю емоційну глибину цих тварин, якою вони сильно нагадують Риб. Вони доглядають за своєю зграєю і можуть бути досить ніжними і дбайливими.

Друга тотемна тварина Риб – лисиця. Лисиці розумні та приємні, але якщо їх загнати в кут, насліжки можуть бути досить страшними. Вони просто хочуть жити своїм життям без будь-яких проблем.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *