Лінія серця на руці: знаки долі на вашій долоні

Нашу долоню перетинають всілякі лінії. Одні видно чіткіше, інші ледве помітні. Лінія серця на руці на їх фоні помітно виділяється. Вона відповідає за емоційну складову людського життя.

По ній можна визначити характер і життєву позицію. Якщо лінія чітко окреслена, то людина живе емоціями і відчуває серцем. У більш розважливих, холоднокровних людей вона практично не помітна.

Лінія серця бере свій початок трохи нижче основи мізинця і перетинає всю долоню, закінчуючись біля вказівного або середнього пальця. У кожної людини вона формує індивідуальну лінію. Саме по її формі і розташуванню ми можемо судити про темперамент людини.

Що розповість лінія серця на долоні: розшифровка

1. Лінія серця закінчується біля основи середнього пальця. Ви вмієте висловлювати свої почуття, живете строго за своїми принципами. Знаєте, як досягти наміченої мети. Не кидаєте розпочату справу на півдорозі.

У шлюбі відкрита і добра людина. Вмієте дарувати любов і ніколи не ускладнюєте ситуацій. Намагаєтеся вирішити будь-який конфлікт мирним шляхом.

2. Лінія закінчується прямо посередині між вказівним і середнім пальцем. Обережність понад усе. Багато хто вважає, що ви допитлива людина. Вам необхідно перевірити ще кілька разів, перш ніж зважитися на будь-яку дію.

У сімейному житті безпричинні ревнощі часто долають вас, затуманюючи розум. Ви ніколи не підете на зраду коханої людини. Ваші близькі знають, що в будь-якій ситуації ви «горою» станете, захищаючи інтереси своєї сім’ї.

3. Лінія серця на долоні закінчується біля основи вказівного пальця. Ви завжди хочете всього і відразу. Важко переживаєте невдачі, постійно подумки повертаєтеся до них. Не прощаєте помилок. Хочете жити «на повну котушку».

Любите ризик, з готовністю ставите на карту все, бажаючи отримати в рази більше. У відносинах – вимоглива і принципова людина. Все повинне бути за вашим сценарієм. Думка рідних не сильно вас турбує.

4. Що розповість лінія серця на долоні, якщо вона пішла вниз до великого пальця? Вона вказує на ваше добре і чуйне серце. До вас постійно звертаються за допомогою, просять поради.

І ви часто живете проблемами інших, забуваючи про свої потреби. Самовіддача присутня і в особистому житті. Для рідної людини ви віддасте останнє, аби побачити усмішку на її обличчі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *