Тест: «Танцюючі пари». Які відносини вам потрібні?

Виберіть пару, яка вам подобається найбільше і визначте, який тип відносин потрібен саме вам.

Пара №1

Вам потрібні гарні, яскраві, романтичні відносини. Ви хочете, щоб період прекрасних залицянь тривав вічно, а партнер фліртував з вами, робив компліменти і дарував квіти. Вам важливо відчувати себе справжньою жінкою – милою, кокетливою, ніжною.

Пара №2

У відносинах вам потрібно деяке протиборство, протистояння в парі. Ваш супутник не повинен бути слабшим вас. Вам важливі емоції і драйв, щоб ви з партнером знову і знову підкорювали і завойовували один одного. Ця боротьба сповнена чарівності, в ній переможений з радістю здається на милість переможця.

Пара №3

Вам обов’язкова підтримка і турбота у відносинах. Ви потребуєте міцне чоловіче плече, партнера, який завжди підтримає і допоможе у вирішенні проблем. Якщо ваш супутник буде дбайливо доглядати за вами, пестити і леліяти, то ви засяєте як прекрасний алмаз після вмілої огранки.

Пара №4

Вам подобаються класичні відносини, зрілі і міцні, в яких присутня довіра, розуміння, турбота одне про одного. Також, обов’язкова взаємна повага, без цього нікуди. Якщо ваш партнер дарує вам відчуття впевненості в завтрашньому дні, то ви будете абсолютно щасливі з цим чоловіком.

Пара №5

Відносини, в яких ви в ролі лідера – для вас. Ваш чоловік повинен дозволяти вам керувати ним. Адже ви – динамічна, енергійна, активна особистість. Вам підходить роль господині, ну а вашому партнерові, мабуть, дуже подобаються владні жінки.

Пара №6

Мабуть, на даному етапі, вам не потрібні відносини. Ви перебуваєте в гармонії з собою і поза парою. Вам подобається свобода, ви чините як хочете, гуляєте з ким бажаєте і виглядаєте так, як подобається саме вам. Якщо у вас і буде партнер, то вам важливо, щоб він приймав вашу незалежність.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *