Вибери собаку і дізнайся, який чоловік тобі ідеально підходить

У чоловіків та жінок різні характери, і не завжди легко знайти того, хто найкраще підходить саме вам. Але чи існує спосіб визначити, який тип чоловіка підійде тобі найбільше?

Один тест на характер може допомогти відповісти на це питання. Здається, достатньо просто обрати свого улюбленого песика з цих миленьких тварин, щоб визначити, який чоловік буде ідеальним для тебе.

Пройти тест дуже просто – просто подивися на цих чарівних собачок і вибери, який тобі найбільше подобається.

№1 Благородний ретривер

Якщо ти вибрала цього красеня золотистого окрасу, то це означає, що ти шукаєш чоловіка зі стійкою, благородною та впевненою поведінкою. Ти приділяєш увагу його зовнішності та самопідтримці. Якщо він дбає про свій зовнішній вигляд, то його недоліки зовнішності стають не так важливими.

Цей тест показує, що тобі необхідні стабільні стосунки, ти не схильна до різких змін у стосунках. Тому ти шукаєш надійного партнера, якому можна довіряти і бути впевненою у стосунках.

№2 Миленький тер’єр

Якщо ти обрала цього маленького й милого песика, то ти – жінка-фаталь. Таких як ти, зустрічають раз у житті. Ти цінуєш себе, є харизматичною, незалежною та іноді впертою. Ти маєш внутрішню силу та цілісність.

Проте, ти хочеш знайти чоловіка, який був би сильнішим за тебе та взяв би на себе відповідальність. Існує особливість у твоїх стосунках – двоє сильних партнерів не зможуть створити міцну пару. Тож тобі може знадобитися слабкий чоловік, яким ти зможеш керувати, або сильний чоловік, перед яким ти зможеш поступитися.

№3 Співчуваюча собака

Тест вказує, що ти шукаєш чоловіка-захисника, який буде стіною для тебе в будь-яких життєвих ситуаціях. Ти хочеш мати партнера, який буде тебе оберігати від усього негативного, а ти, зі свого боку, завжди підтримуватимеш його.

Для тебе дуже важлива взаємна довіра. Ти готова повністю довіритися своєму партнеру, стати беззахисною перед ним. Однак, зраду ти не пробачиш.

Сім’я є твоїм головним пріоритетом, і ти прагнеш мати стійкі стосунки, що базуються на взаємному повазі та зрілості.

№4 Гідна вівчарка

Якщо ти вибрала цього розкішного пса, тест говорить, що ти точно знаєш, що значить любити, будувати відносини, що таке відданість і вірність. Все це для тебе не порожній звук.

Але ти не проста жінка. Ти — цариця. Ти мудра і досвідчена, завжди красива і доглянута. І ти можеш як гроші заробляти, так і бути берегинею вогнища. А тому чоловік потрібен тобі такий же, гідний. Тобі потрібен цар під стать тобі. Той, хто буде підтримкою, опорою, силою і турботою. Тобі потрібен рівний партнер, настільки ж гідний, як і ти.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *