Тест на самооцінку: як сильно ви себе любите

Простий тест на самооцінку дозволить дізнатись, наскільки у вас здорове ставлення до себе. Просто оберіть на картинці квітку, яка сподобалась найбільше, та прочитайте її значення.

Прийняття себе у фізичному та духовному плані є дуже важливим для здоров’я та успішності. Тому цей простий тест дозволить за кілька хвилин визначити, чи справді у вас все гаразд із самооцінкою. Для цього потрібно подивитись на зображення кілька секунд та визначитись, яка із квіток найбільше припала до душі. Нижче можна знайти пояснення до кожного варіанту відповіді.

Квітка №1. Якщо ви обрали цей варіант, то вас точно не можна назвати нарцисом, адже ви вмієте нормально сприймати конструктивну критику з боку оточення. Інша ж справа, коли хтось просто хоче вас образити. Також ви людина, яка дуже піклується про всіх навколо, а також готова вислухати чужі проблеми, проявити співчуття та дати мудрі поради.

Квітка №2. Ті, хто обираються цей варіант, чесно можуть мати “здоровий нарцисизм”. Тобто, ви дуже добре знаєте про свої недоліки та переваги, але цінуєте їх однаково. Також вам до вподоби завжди сяяти і бути в центрі уваги. Водночас за жоден вчинок, яким би він не був, вам ніколи не буває соромно.

Квітка №3. Вас з упевненістю можна назвати дуже творчими, працьовитими та інтелектуальними людьми. Насправді у вас може бути безліч талантів та умінь, але ви дуже рідко їх демонструєте. Що й казати про хизування! Зате ви все одно вдячні долі та собі за те, що маєте.

Квітка №4. Ви особливий нарцис, який настільки себе любить, що мало що помічає, окрім себе. Вам подобається з головою пірнати у свої справи та насолоджуватись власними успіхами. Доволі рідко вам вдається все ж відвести погляд від свого відображення та побачити світ навколо. І це не дивно, адже ви навіть оточили себе людьми, які підживлюють ваше его.

Квітка №5. Хоч вас і можна назвати дуже сором’язливою персоною, але при цьому ви не втрачаєте відчуття власної гідності. Для вас важливо турбуватись та поважати себе, а також відстоювати власні кордони. Але вам зовсім не потрібно бути у центрі уваги для цього.

Квітка №6. Якщо ви обрали цей варіант, то у вас є всі шанси, щоб стати нарцисом. Але від цієї слизької стежинки вас рятує те, що вам хочеться бути корисними, відданими та чуттєвими. І все б нічого, однак і ви маєте недолік: у вашому світі правильними є тільки ваші слова та дії, а інша позиція не має права на існування.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *