Виберіть светр, який ви б одягнули: тест розповість, хто ви – цинік чи ідеаліст

Дізнайтеся, хто ви за допомогою цього тесту на тип особистості – виберіть светр, довго не роздумуючи.

Ваша склянка наполовину повна чи наполовину порожня? Цей захопливий психологічний тест підкаже, до якого типу людей ви належите – ідеалістів, циніків, чи, можливо, і тих, і інших. Чи співпадуть результати з вашим самосприйняттям? Є тільки один спосіб дізнатися це!

Виберіть светр, який ви б одягнули – тест за картинками

Деяке уявлення про свій характер можна отримати на основі вибору простого повсякденного предмета – светра. Щоб пройти тест на тип особистості, не витрачайте багато часу на роздуми – просто йдіть за своєю інтуїцією і зробіть вибір. Отже, якщо ваш вибір:

  • Светр №1

Якщо ви обрали светр номер 1, то, найімовірніше, ви – ідеаліст. Ви з тих, хто вірить у добро, притаманне людям, схильні бачити світ у позитивному світлі та завжди шукаєте позитивні сторони в будь-якій ситуації.

Однак це не означає, що ви наївні – ви прекрасно знаєте про суворі реалії життя, але вважаєте за краще зосередитися на його позитивних аспектах. Вірите, що оптимізм – це вибір, і ви свідомо робите цей вибір щодня.

  • Светр №2

Ви обрали светр номер два? Якщо так, то ви, найімовірніше, цинік. І це не обов’язково погано. Просто ви – реаліст, схильний бачити речі такими, якими вони є насправді, без будь-яких прикрас.

Вас нелегко обдурити, і ви завжди дивитеся на ситуацію з усіх боків. Ви з тих, хто ставить складні запитання і не боїться кинути виклик існуючому стану речей.

  • Светр №3

Якщо ви вибрали светр під номером 3, значить, у вас поєднуються цинік та ідеаліст. Ви критично мислите, не ухиляючись від правди, але при цьому вірите в можливість добра.

Вас нелегко переконати, і у вас сильне почуття власної гідності. Ви прагматичні, але водночас сповнені надій. І бачите світ таким, яким він є, але також і таким, яким він міг би бути.

Пам’ятайте, що це всього лише розважальний тест, який не має під собою наукового підґрунтя.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *