Перша натуральна підгодівля, для підвищення врожайності огірків

Вирощуючи огірки на своїй ділянці, для досягнення багатого врожаю, мало своєчасно доглядати за рослиною.

Огірки – досить ненажерлива культура і постійно потребують повноцінного харчування. Але на кожному етапі розвитку огіркам потрібне різне харчування.

Сьогодні хотілося б поговорити про підгодівлі огірків до моменту цвітіння і плодоношення.

Коли рослина трохи підросла і з’явилися перші сім’ядольні листочки, можна починати вносити підживлення. У цей період рослина більшою мірою потребує азотної підгодівлі і в меншій мірі в фосфорно – калійній.

Для підгодовування своїх огірочків рекомендуємо використовувати тільки натуральні підгодівлі. Адже ці огірочки доведеться їсти вам і вашим близьким, тому хімію та інші комплексні добрива не рекомендуємо вностити в свій город.

Приготування і застосування добрива

Для підживлення огірків пропонуємо вам приготувати зелене добриво, з трави яка росте у нас під ногами. Як говоритися, користуйтеся дарами природи.

У відро або бочку на 1/3 наповнити будь-якою скошеною травою і залити водою. Якщо у вас є яєчна шкаралупа, то її також відправте в бочку. Накрийте кришкою і поставте на сонечко настоюватися. Через 10 днів, прекрасна азотна підгодівля готова.

Перед підгодовуванням літр добрива розбавляємо 9 – ти літрами води і підгодовуємо огірочки під корінь, обов’язково по вологій землі.

Така підгодівля сприяє нарощуванню кореневої системи і зав’язування нових зав’язей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *