Чудовий рецепт підгодівлі для розкішного цвітіння троянд

При гарному догляді за трояндами, чагарник весь покривається пишними бутонами, що видають солодкуватий запах, знайомий нам з самого дитинства.

Основний фактор, що прямо впливає на цвітіння – внесення підгодівлі. Саме правильно підібрані добрива роблять цвітіння рясним і тривалим.

У цій статті хочемо розповісти вам рецепт приготування дріжджевої підгодівлі для ваших троянд, від якої вони будуть пишно цвісти.

Візміть 3 л теплої води, додайте 100г дріжджів, 100 мл цукру і ретельно перемішайте. Потім приготований концентрат приберіть за традицією в тепло, щоб побродив. Коли починається бродіння, всю масу вилийте в 5 л води і проведіть полив кущів, витрачаючи на кожен по 1л.

З сухих дріжджів добриво готуємо по-іншому, до 10 л води додайте 10г пекарських дріжджів і пару ложок цукру. Далі так само чекайте бродіння, а після розведіть концентрат ще 10 л води. Витрата така ж – 1л на 1 корінь.

Корисні поради для вирощування троянд, про які чомусь ніде не говорять:

• Дріжджі вимивають з грунту калій, тому за тиждень до внесення підгодівлі варто наситити грунт попелом. Вона послужить хорошим доповненням до основного удобрення.

• Дріжджам потрібно тепло, через це не можна використовувати для приготування холодну воду.

• Для найкращого ефекту підгодівлю краще вносити навесні (при рясному появі листя) і в середині літа, тобто двічі за сезон.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *