Проста підгодівля троянд для розкішного цвітіння на все літо

Про те, що підгодівля троянд є фундаментом їх здорового росту, знає будь-який дачник, тому рідко хто нехтує внесенням добрив. Особливо ця процедура важлива навесні після пробудження, щоб квіти “прийшли в себе” і почали перетворюватися.

Внесена вчасно хороша підживлення не тільки дасть старт трояндам, але і допоможе закласти всі корисні речовини для рясного і барвистого цвітіння. Я для цих цілей використовую виключно органіку, адже вона одночасно є і харчуванням, і приманкою!

Насичений органікою грунт завжди родючий, через це до нього прагнуть грунтові трудівники-черв’яки, в той час як бур’янам на «заправлених» грядках зовсім привільно. Такого ефекту хімією не отримаєш, отже, а чи є сенс витрачатися, коли органіка цілком доступна?

Найбільш корисний для троянд послід курей. Перетворити його в добриво зовсім нескладно. Беремо 1 частину екскрементів, розбавляємо її 20 частинами води і витримуємо масу п’ять днів. Перед використанням розводимо концентрат водою в співвідношенні 1:3 і вносимо його по мокрому ґрунті.

Так само троянди люблять коров’як. Він менш концентрований, тому його спершу розводять 1:10, потім наполягають тиждень, а перед внесенням знову розводять водою 1:2.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *