Що я додаю в ґрунт для петуній навесні, щоб вони буйно квітнули ціле літо

Петунії вже давно завоювали любов квітникарок, бо стали дуже популярними квітами. Вони не вимагають до себе особливої ​​уваги, але настільки виглядають привабливо, що нікого не можуть залишити байдужим. Однак, для того, щоб отримати здорові, яскраві та безперебійно квітучі рослини, необхідно забезпечити їх усіма необхідними елементами живлення.

Методи внесення добрив.

Хтось вважає за краще організовувати підживлення петунії традиційним способом періодично вносячи добрива необхідні рослині. Однак, багато сучасних квітникарів відходять від цієї методики. На етапі посадки петуній забезпечують її всіма необхідними корисними елементами.

Вносять добрива для нарощування зеленої маси й для тривалого пишного та безперебійного цвітіння. Цей метод дуже зручний й він значно економить час. Рослина вже на початку має все, що їй потрібно й відповідно не буде відчувати брак мікроелементів.

На даний час вибір добрив, що вносяться в ґрунт при посадці квітів, досить різноманітний. Можна взяти нітроамофоску, суперфосфат та «Агріколу». Однак, особливою популярністю користується добриво «Етіссо» в формі гранул або таблеток, що забезпечує автономне живлення петунії до самої осені.Особливостіскладу.

Основними складовими компонентами добрива «Етіссо» виступають:

  • азот — необхідний для росту петунії та повноцінного її розвитку й формування зеленої маси;
  • калій — безпосередньо впливає на стан кореневої системи рослини та на його надземну частину;
  • фосфор — відповідає за яскравість квітів петунії та за її тривалість.

Введені додаткові компоненти в склад цього засобу збагачені залізом, цинком, молібденом, марганцем, міддю, бором, а також вітаміном B1, який має комплексну дію, підвищує стійкість петунії та зміцнює її імунітет.

Метод застосування.

Зручніше за все використовувати таблетки «Етіссо». Вони виготовлені за спеціальною рецептурою, завдяки чому виключається ймовірність передозування або ж нанесення опіку кореневій системі, бо живильні компоненти розподіляються рівномірно.Все, що необхідно зробити — це помістити дві таблетки добрива ближче до стінки вазону або покласти її в лунку та прикрити ґрунтом. Тепер головне регулярно, по мірі необхідності, поливати петунії та насолоджуватися перетворенням квітки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *