Виберіть ловець снів – і дізнаєтеся про себе щось дуже важливе

Індіанці вважали, що сновидіння витають в повітрі – і хороші, і погані. Коли ловець снів висить над ліжком так, що перші сонячні промені падають на нього, він захоплює всs думки і сни в свої мережі.

Хороші сни «сповзають» вниз по пір’ю, а страшні – заплутаються в пастці і гинуть пізніше при світлі дня. У зв’язку з такою цікавою історією, ми пропонуємо вам пройти дуже кумедний тест.

Погляньте на ловців снів і виберіть той, який приваблює вас найбільше. Ваша відповідь напевно розповість про вас щось цікаве.

1.Ви консервативна, відповідальна і заслуговуєте на довіру людей.

Ви не дуже легко довіряєте іншим, але коли це все ж таки трапляється, ви готові зробити все для своїх друзів.

Ви не імпульсивна або спонтанна людина – завжди думаєте, перш ніж говорити. Ніколи не поспішайте при прийнятті важливих рішень. Ви чесні і відкриті.

Ви дуже серйозно ставитеся до своїх обов’язків. Зазвичай ви спокійна людина, але, буває, спалахуєте. Ви співчутливі до інших нещасть і чуйні до потреб інших.

Хоча ви дуже доброзичливі і товариські, ви напевне віддаєте перевагу компанії своїх кращих друзів. Ви любите допомагати і відчуваєте необхідність в цьому, але найважливіший урок, який вам потрібно вивчити, – це те, як любити себе.

2. У вас добре розвинене почуття справедливості.

Ви любите допомагати іншим, підбадьорювати їх, приносити їм розраду і надію, бажаючи зробити світ кращим. У вас багато творчої енергії, яку ви повинні розкрити.

Люди сприймають вас як дуже ніжну, добродушну людину, яка приносить радість, куди б вона не йшла. У вас дуже чиста душа, і ви хочете, щоб всі навколо були щасливі.

Однак іноді у вас виникають сумніви щодо себе, і вам важко приймати рішення самостійно.

3. Ви дуже тепла, сяюча, позитивна і весела людина.

Ви доброзичливі з усіма, у вас добре серце і, хоч ви не любите конфлікти, ви безумовно можете постояти за себе.

Вам не вистачає амбіцій і рішучості, але ви любите грати за правилами і не агресивні в методах досягнення мети. Вам не подобається бути одному.

Ви любите веселитися. Ви часто є душею компанії. Багато людей захоплюються вами.

4. Ви чутлива, співчутлива і розуміюча людина.

Ви думаєте про інших перш за все. Вам подобається відчувати себе потрібним, але завдяки цьому багато людей користуються вашими добрими намірами.

У вас багата душа і добре серце, тому образливі коментарі інших заподіюють вам біль, хоча ви не показуєте цього.

Людей приваблює ваша чарівність, доброта і стабільна енергія. Швидше ви інтроверт, і іноді ви виглядаєте досить сором’язливо, але коли ви розслабляєтеся, ви стаєте «зіркою» свого кола.

Ви любите творити. У вас дуже багата уява і ви часто мрієте про майбутнє.

5. Влада і престиж важливі для вас.

Ви незалежна, сильна і рішуча людина, яка любить тримати все під контролем. Багато хто скаже, що ви не особливо емоційні, але ви сама гідність і гордість.

Але дуже часто це просто фасад, за яким ви приховуєте свою невпевненість. Ви часто піднімаєте стіни навколо свого серця, щоб захистити себе від болю, який можуть заподіяти вам інші.

Ви пригнічуєте свої емоції і рідко показуєте, наскільки ви чутливі й ніжні. У любові ви дуже віддані, в роботі ви точні і відповідальні.

А ви згідні з результатом?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *