Неусвідомлений вибір: основні пози для сну, здатні багато розповісти про людину

Психологи переконані, що пози, які обираються людиною для сну, здатні характеризувати її особистість. Тому, щоб зрозуміти себе або свого близького, варто проаналізувати позу сну.

На животі

У такій позиції спати воліють люди, яким властивий імпульсивний характер. Такі люди не бояться нести відповідальність за власні вчинки і вибір, а також охоче беруть на себе ініціативу. Часто так сплять природжені лідери, які поєднують сміливість і відповідальність.

Поза ембріона

Сон у зазначеній позі може сказати, що людина дуже чутлива і у неї надзвичайно гостро розвинена емпатія. Такі люди вміють співпереживати, однак при цьому прагнуть закритися від навколишнього світу.

Горілиць

Якщо людина віддається сну в довільній позі, але частіше за все горілиць, її можна описати, як душу будь-якої компанії. Однак такі особистості відрізняються особливою впертістю, особливо якщо питання стосується роботи.

«Неспокійний» сон на животі

Особистості, які віддають перевагу відпочивати на животі, та ще й зі зігнутими кінцівками, мають непередбачуваний характер і відчувають певні проблеми, коли потрібно зробити вибір. Одночасно з цим вони здатні виявляти винахідливість і, крім того, дуже спритні.

На боці з підігнутими колінами

Нерідко у зазначеній позі спять спокійні і досить урівноважені особистості, яким просто адаптуватися до різного роду змін в будь-яких сферах. Крім того, такі люди найменше схильні до образ і їх важко чимось зачепити.

Поза солдата

Часто люди, які сплять на спині абсолютно рівно, мають точну мету, до якої рухаються, а також не схильні до сумнівів. Крім іншого, дані особистості можуть бути надмірно вимогливими не тільки безпосередньо до себе, але і до оточуючих, і періодично такі люди страждають від перфекціонізму.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *