15 причин, чому Водолії – просто кращі люди на Землі

Давайте поговоримо сьогодні про переваги Водоліїв, пише Para Los Curiosos. У них дійсно багато плюсів! Цей знак Зодіаку особливий. Вони розумні й розсудливі, можуть стати хорошими друзями. І це не все!

Ось 15 причин, чому Водоліїв варто пестити, любити і плекати:

1.Водолії надзвичайно розумні.

Навіть самі ледачі з них можуть досягти хороших результатів, не докладаючи великих зусиль. Тільки подумайте, чого вони можуть досягти, якщо викладуться по повній! У них буде колекція з нагород, стипендій, медалей … і це тільки початок.

2. Водолії красномовні.

Деякі з них можуть бути сором’язливими, інші – досить балакучими. Коли говорять Водолії, які звикли мовчати, всі слухають уважно і з завмиранням серця.

Боязкі Водолії знаходять красномовство, як тільки розмова заходить про те, що їх цікавить.

3. Водолії розважливі.

Ця їх якість проявляється в будь-якій сфері життя – в бізнесі, в роботі, в коханні. Мислять вони практично. Романтика їм чужа. Водолії не будуть цілий день засипати вас повідомленнями з освідченням у коханні. Драматизм і імпульсивність – це не про них.

4. Водолії – природжені лідери.

Для цього у них є всі необхідні якості. Вони готові брати на себе відповідальність. Водолії – натури творчі, вміють приймати рішення і планувати подальші дії. Іноді, правда, вони можуть бути досить грубими в своїх висловлюваннях. Але ж ніхто не ідеальний.

5. Водолії люблять усамітнення.

На самоті вони відчувають себе досить комфортно. Водолії люблять проводити час, досліджуючи свій внутрішній світ, розмірковуючи про речі і події, або просто насолоджуючись тишею і спокоєм. Ділитися своїми думками і почуттями їм дуже складно.

6. Водолії об’єктивні.

Людина з такою якістю здатна поглянути на ситуацію неупереджено, дати дійсно ділову пораду. У суперечці такі люди не будуть до останнього відстоювати свою точку зору, вони охоче погодяться з тим, чия думка їм здасться більш розумною.

7. Водолії – вірні друзі і партнери.

До вибору друзів вони підходять дуже грунтовно, з людьми сходяться важко, для зближення їм потрібно пізнати людину ближче. Якщо у вас є друг Водолій, знайте: ви отримали найбільш відданого і вірного товариша, який буде з вами до кінця.

8. Водолії – прекрасні співрозмовники.

І це цілком зрозуміло! Адже вони неймовірно розумні. Стимуляція мозкових звивин – їх життєва необхідність. Найвища насолода для Водоліїв – інтелектуальна розмова.

9. Водолії – люди добродушні.

Вони не люблять вступати в конфлікти, тим більше створювати їх, намагаються догодити оточуючим, не виносять ниття, негатив і скарги, бажають бачити всіх щасливими і задоволеними. Для цього зроблять все, що від них залежить.

10. Водолії знають, чого хочуть …

… і як цього досягти. З них виходять відмінні дослідники і чудові вчені (наприклад, астрономи і історики). Вони володіють природженим смаком і тягою до творчості, можуть досягти успіху в мистецтві і гуманітарних науках, особливо в поезії. Їх покликанням може стати музика, соціальна робота або викладання.

11. Водоліям подобається перебувати серед людей.

У натовпі їм дійсно комфортно, вони живляться енергією натовпу.

12. Водоліям все одно, з ким дружити.

Їм дійсно все одно, хто ви і звідки, який у вас стан і положення в суспільстві. Водолії не звертають уваги на привілеї і звання.

Вони можуть бути оточені друзями, але все одно прагнуть до незалежності і самоти.

13. Водолії від природи індивідуалісти, плювати вони хотіли на думку натовпу. Такі люди все роблять по-своєму.

14. Водолії люблять подорожувати. Навіть дуже. Дорога і пригоди їх так і ваблять.

15. Водолії вміють пристосовуватия до будь-яких труднощів і ситуацій. Для них немає перешкод – є тільки можливості.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *