Тест: вибери метелика і дізнайся про себе більше

Цей простий тест пробуджує вашу підсвідомість. Обираючи найбільш привабливого для себе метелика, ви несвідомо проявляєте окремі риси вашого характеру.

Тестуючи себе, ми не думаємо про те, що краще обрати, тому результати зазвичай вражають своєю правдивістю.

Спробуйте!

Просто оберіть метелика, який вам найбільше подобається

simvol-babochki_c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c

А тепер результати

Метелик №1

Ви відкрита людина, довіряєте оточуючим. Навколишнім подобається з вами спілкуватися, вони тягнуться до вас, як до джерела світла. Вас з впевненістю можна назвати гармонійною особистістю.

Метелик №2

Ви цікава, якскрава і неординарна особистість, яка вміє себе правильно подавати. Але проблема у тому, що в глибині душі не все так гарно і зрозуміло, як ззовні. Сумніви, тривога і невпевненість – ваша часті попутники. Інколи ви буваєте грубі та жорстокі.

Метелик №3

Ви запальна та дуже емоційна людина. Мислите неординарно, креативно і до всього підходите із творчої точки зору. Ваші вчинки часто дивують оточуючих. З вами непросто спілкуватися.

Метелик №4

Ви боїтеся проявити себе. Надаєте перевагу відмовчатися, відсидітися, замість того щоб висловити свою думку, яка часто буває досить доречна. Ви невпевнені у своїх силах.

Метелик №5

Ви інфантильна людина, часто поводите себе як справжня дитина. Егоцентричні та вразливі. Щиро переконані, що світ крутиться навколо вашого “Я”. Завжди вимагаєте уваги від оточуючих. Ймовірно, довгий час вам не давали можливості проявити себе, тому ви не почуваєтеся господарем власного життя.

Метелик №6

Ви незвичайна людина. Буваєте активні і пасивні. Можете бути сумним і веселим одночасно. Завжди спілкуєтеся тільки з тими, хто вам цікавий. Буває, що переймаєтеся через дрібниці.

Метелик №7

Ви не довіряєте людям, відноситеся насторожливо навіть до найближчих. Окрім цього, ви дуже конфліктні. Часто оточуючі стараються триматися подалі від вас.

Метелик №8

Ви дуже товариська людина, завжди прагнете обзавестися новими контактами. Людям з вами легко і просто.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *