Ідеальна кішка для Вас згідно знаку Зодіаку

Не можливо знайти двох абсолютно однакових за характером людей. Те ж саме відноситься і до котів. Ці милі тварини – досить складні істоти з розвиненою нервовою системою, і до них потрібен особливий, індивідуальний підхід. Не кожній людині підійде певна кішка. Те ж саме працює і у зворотній стороні. Щоб полегшити вибір чотириногого друга, можна вдатися до допомоги гороскопу, який порівнює характери людей по знаку зодіаку з характерами кішок по породі.

Овнам підійдуть британські кішки. Характер таких кішок відмінно поєднується з рисами, властивими цьому знаку зодіаку. Їх об’єднує тяга до знань і пошуку чогось нового, невелика агресивність.

Тельці відмінно уживаються з сіамськими кішками. Їм властиві такі риси характеру, як впертість, незалежність, чітке дотримання своїх принципів, справжня відданість і почуття обов’язку.

Ідеальні друзі для Близнюків – перські кішки. Вони цілеспрямовані, амбітні, сповнені енергії. Їх відрізняє гнучкість і вміння підлаштовуватися під будь-яку ситуацію. Такі люди здатні надихати інших, і перські кішки ідеально поєднуються з ними характером.

Ракам слід звернути увагу на кішок породи регдолл. Люди цього знаку зодіаку дуже непередбачувані і часом можуть кидатися з крайності в крайність. Раки можуть бути раціональними, і в той же час романтичними, їх відрізняє загадковість, що властиво і кішкам породи регдолл.

Левам підійдуть мейн-куни. Леви рішучі і в той же час тендітні і вразливі. Часто вони мають загострене почуття справедливості і гаряче захищають те, що їм дорого. Цим людям властиво співчуття і підвищена емпатія, однак вони не переносять зрад.

Діви можуть відмінно порозумітися з бенгальськими кішками. Дів відрізняє те, що вони прекрасно про себе обізнані, їм не доводиться займатися самокопанням. Вони чітко розуміють, що їм подобається, а що – ні. Дівам властиві охайність і великодушність. Таким людям підійдуть бенгальські кішки – найкращі супутники королів.

Терезам буде непогано придивитися до сфінксів. Ваги в усьому шукають гармонію і баланс, розмірений спосіб життя і впевненість у завтрашньому дні. Ваги розважливі і прагматичні, і їм підійдуть кішки з такими ж рисами характеру. В цьому плані серед усіх порід особливо виділяються врівноважені сфінкси.

Скорпіонам підійдуть абіссінскі кішки. Цьому знаку зодіаку властивий «сталевий» характер. Це люди з міцним внутрішнім стрижнем, величезною сміливістю і умінням по-справжньому, щиро і віддано любити. Вони готові боротися за те, що їм дороге, до останньої краплі крові, і будуть стійко відстоювати все те, у що вірять. Ідеальні компаньйони для таких людей – кішки абіссінської породи.

Хороший вибір для Стрільців – російські блакитні кішки. Стрільці – перфекціоністи, їм важливо робити все ідеально і з першої спроби. Вони цінують естетику і добре зчитують чужі емоції. Вони наполегливі, сміливі та уважні. Російські блакитні кішки відмінно впишуться в їх спосіб життя.

Козерогам найкраще зупинити свій вибір на бурманских кішках. Цим людям властива емпатія, як нікому іншому. Вони спокійні і вміють тримати себе в руках, а також можуть допомогти морально. Козероги – мабуть, найбільш надійний знак зодіаку, і британські короткошерсті кішки зі схожими характеристиками стануть для них відмінним вибором.

Водолії добре уживаються з американськими бобтейлами. Водолії сміливі і скромні. За своєю природою вони мовчазні, і якщо вже вони починають розмову – то щиро, без жодної задньої думки. Вони не стануть залучати на допомогу «брехню для порятунку», а замість цього спокійно висловлять болючу правду. Вони прямолінійні, так само, як і американські бобтейли.

Рибам найкраще придивитися до екзотичних короткошерстих кішок. Риби дуже милі в спілкуванні і ласкаві, ввічливі з людьми. Вони вміють по-справжньому любити, їх серця відкриті для цього світу. Риби готові пожертвувати чимось заради іншої людини, вони можуть залишити власні бажання на другий план. Риби ніжні і альтруїстичні – так само, як і екзотичні короткошерсті кішки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *