“О, ці жіночі чари!” Якою магією володіє жінка за знаком Зодіаку

Кожна жінка має чаклунську силу, якою користується щодня, сама того не помічаючи. Пропонуємо вам дізнатися, якою магією володіє ваш знак Зодіаку.

Овен

Овни мають унікальну здатність з’являтися там, де потрібно. А де не потрібно – вони швидко “роблять звідти ноги”. Не ображайтеся, якщо панночка-Овен хвилину назад з вами мило розмовляла, а тут її і слід прохолов. Можливо, вам теж варто ретируватися з цього проклятого місця. Хіба мало! Але не турбуйтеся, що дівчина-Овен не попередила вас про небезпеку, вона не зі зла. Вона просто втекла туди, де добре і спокійно.

Телець

Дар Тельців в тому, що їх слова мають дивну властивість збуватися. В душі вона добра людина, але варто їй насолити, вона запросто кине на вашу адресу прокляття, яке може легко збутися! Але, треба відзначити, вивести Тельця з себе – це потрібно здорово постаратися! Зате якщо вам це вдасться, то стережіться! При цьому не думайте, що Телець тільки і може, що відпускати прокляття. Для близьких вона може запросто начарувати благополуччя. Для хороших людей панночці-Тельцю нічого не шкода!

Близнюки

Панянки-Близнюки наділені даром гіпнозу. Вони легко можуть вселити вам навіть чужі думки. Крім того, вони можуть підкорити вас своїй волі і змусити робити те, що їм потрібно. Добре, що Близнюки по своїй натурі – не злі люди, інакше такого б накрутили! Найбільше вони люблять вдаватися до веселощів, тому, якщо ви вчора десь гуляли разом, задумайтеся, вам точно не вселили чогось такого?

Рак

У милих дівчат-Раків найбезпечніший дар. Вони щасливі володарки “легкої руки”. Це у Раків все виходить ідеально. Якщо вони перукарі, то ваша стрижка буде найкращою. Якщо вона береться за розведення кімнатних рослин, то в її будинку можна побачити справжню оранжерею, квітучу цілий рік. Якщо вона знаходить “свою” людину, то спочатку відносини розвиваються, як в кращих любовних романах, а потім Рак може задушити любов’ю і турботою, від якої він рано чи пізно втече. Швидше, “рано” …

Лев

Левиця по дрібницях не розмінюється і грає “по-крупному”. Вона володіє неймовірним даром, про який мріють багато, а саме вона вміє відправляти запити прямо у Всесвіт. І вони збуваються! Завжди! При цьому Левиця не докладає ніяких зусиль, ніяких танців з бубнами і приготування зілля. Захотіла? Отримала! Причому це працює тільки для Левиці. Виконувати бажання інших вона не може. І не дуже хоче, якщо чесно.

Діва

Сила Діви – в умінні читати думки. Так-так, Діва – справжнісінький телепат. Варто кому-небудь завести в голові думку, як Діва вже знає, про що ця людина думає. Парадокс, але при цьому Діва сама не вірить ні в яку містику і вже тим більше в надздібності. Про свій дар вона думає так: якби всі жили тут і зараз і хоч іноді включали б голову, то стали б точно такими ж телепатами, як вона.

Терези

А ось Терези зробили крок далі і отримали такий талант, як провидіння. Вони вміють тлумачити сни, гадати на кавовій гущі, передбачати майбутнє. При цьому вони готові розповісти всі таємниці першому зустрічному. А що? Терезам не шкода. Тільки ось пророкують вони одну “чорнуху”: голод, бідність, чуму. Ні, не тому, що Терези – песимісти. Вони роблять це по доброті душевній, щиро вважаючи, що якщо розкажуть про всі сюрпризи долі, то так буде нецікаво!

Скорпіон

Багатьом відомо, що Скорпіон – справжня відьма. Так-так, вона керує всякою нечистю, і неважливо, що її не існує. Головне, що всередині неї – справжнісінький пантеон демонів. Якщо ви не сподобаєтеся Скорпіону (перейдете дорогу або не так подивіться на неї), бережіться! Її внутрішні чудовиська тут же вирвуться назовні, і постраждають усі!

Стрілець

Уміння Стрільців – виконувати мрії. Але не так, як у Левиці, – лише для себе. Панночка-Стрілець вміє виконувати бажання всіх навколо. В голові у неї справжній перелік з красивих картинок. Хочете на море? Вона з легкістю відправить вас туди, де, на її думку, ідеальний відпочинок. Якщо вам там не сподобається, нічого обурюватися! Просили? Отримайте. Стрілець не винна, що так бачить.

Козеріг

Чаклунство і Козеріг – речі з абсолютно різних опер. Вона не вірить у всю цю нісенітницю і вважає, що ніяких магій і іншого не існує. Тому на неї не діє ніяка чаклунська сила, навіть від Скорпіона. Як може подіяти те, чого немає?

Водолій

Водолій вірить в прикмети. Причому ця панянка придумує свої прикмети на рівному місці. Зрозуміло, в свою користь і тоді, коли вона має особливу потребу в удачі. Чорна кішка перебігла дорогу? – До грошей. Розсипалася сіль? – До грошей. Дзеркало розбилося? Ну ви зрозуміли. Все здійсниться. Головне, в це вірити.

Риби

Зачарований талант Рибок проявляється в любовних приворотах. Вона наварить такого, що від вбивчої потужності зілля НЕ відкрутиться жодна жива істота. Все, справу зроблено, клієнт в пастці. Тепер йому судилося волочитися за Рибкою до кінця днів його і оточувати її 24 години на добу, лише зрідка відволікаючись на заробляння грошей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *