Ось до якої помсти схильні різні знаки Зодіаку

Помста – це страва, яку подають холодною!

Але всі знаки Зодіаку мстять по-своєму. І якщо ви когось побоюєтеся, саме час дізнатися, що він може вам приготувати.

Овен.

Вони не шукають причину болю, а просто хочуть її полегшити. Вони не вміють чинити підступ уночі, але діють і їм все одно, хто перший почав. Овни можуть вдарити, спалити речі невірного партнера, викинути їх через вікно, порізати шини в машині.

Телець.

Найважливіші цінності для Тельця – це комфорт і зручність. Краще остерігайтеся торкатися до їх речей. Якщо ви вкраде їх речі, обдурите їх в бізнесі, «вкрадете» їх партнера, в якого вони вклали багато коштів, вони вдарять по найважливішим для вас речам. Їх помста може тривати роками.

Близнюки.

Якщо Близнюки хочуть помститися вам, ви можете тільки змінити своє ім’я та переміститися на інший кінець світу. Оскільки всі ваші секрети будуть розказані всьому світу.

Рак.

Вони – дуже чутливі люди, тому помста може бути чимось дійсно страшним. Якщо їм заподіють біль, вони можуть атакувати помсту навіть через пару років. Вони помстяться не тільки вам, але і вашим нащадкам за помилки ваших предків.

Лев.

Леви не покажуть, що їм було боляче. Вони будуть гордо тримати голову. Але вони привселюдно доведуть, що ви – некомпетентні і висміють при всіх. Повірте, вони вміють це робити.

Діва.

Вони планують помсту до найдрібніших деталей. Вони вправно розставлять вам пастки і точно визначать цілі атаки. І про все це ви навіть не будете здогадуватися.

Терези.

Ці люди зважать спочатку всі «за» і «проти» і лише потім будуть діяти. Їх важко спровокувати на помсту. Якщо вони вирішують помститися, це робиться за допомогою інших людей. Але вони справедливі, і іноді не переступлять межу.

Скорпіон.

Ви дуже сильно пошкодуєте, що колись зачепили Скорпіонів. Вони терпляче чекають слушного моменту для атаки, збираючи всю інформацію про вас і шукають зачіпку. Вони гратимуть з вами в кішки-мишки довго.

Стрілець.

Стрільці до всього підходять креативно. Їх помста – це виклик, відкрите змагання в чомусь. І тут краще відразу здатися.

Козеріг.

Козероги почнуть вам виставляти рахунок, перерахують всі ваші втрати і невдачі. Вони будуть довго-довго вас мучити, діставати або навіть тягати по судах. Допитливі до жаху!

Водолій.

Єдиний спосіб бути по-справжньому вільним – це прощати і забувати. Водолії так і роблять, але при цьому занесуть ваш телефон в усі можливі чорні списки.

Риби.

Вони прекрасно себе почувають в ролі жертви, їм подобається співчуття. Риби також вірять в карму. Але якщо доля не поспішає, то вони мстять чорною магією, прокльонами і голками вуду.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *