Який ваш рівень божевілля за знаком Зодіаку?

Скажіть, як часто вас називають божевільною людиною? Або вам завжди вдається успішно це приховувати? Жарти жартами, але тепер ми точно знаємо, представники яких знаків Зодіаку мають найбільшу схильність до шаленості! Знайдіть себе і дізнайтеся, який ваш рівень божевілля!

Овен (21 березня – 20 квітня): Рівень божевілля – 30%!

Мужні, цікаві, впевнені в собі і завжди готові до ризику, Овни – хороші друзі, коханці і … надійні партнери зі скелелазання! Вони ніколи не відступають, а якщо вже щось задумали, то йдуть до кінця! Хіба це не безумство? Ви можете не погоджуватися з усіма божевільними ідеями Овна, але той факт, що вони завжди стоять на своєму, заслуговує на повагу!

Телець (21 квітня – 21 травня): Рівень божевілля – 40%!

Причина божевілля Тельця в тому, що він дійсно дуже схожий на … бика! Як правило, у цих людей велике любляче серце і широкий кругозір, але цей знак також може бути неймовірно впертим і вольовим. У Тельця тільки два стани: або він пре вперед, або помер. Такі люди будуть сперечатися з вами до посиніння, а потім раптово вибачаться. Це робить їх досить божевільними в очах інших людей, але вони послідовно суперечливі.

Близнюки (22 травня – 21 червня): Рівень божевілля – 100%!

Ніколи не знаєш, яким боком Близнюки повернуться до вас сьогодні. Вони нерішучі й легковажні, але з ними завжди шалено весело. Близнюки легко пристосовуються до будь-якої ситуації, але проблема в тому, що потім ситуація починає підлаштовуватися під них. Починаючи вечір в дорогому ресторані, представники цього знака цілком здатні зустріти ранок на міському звалищі, розповідаючи місцевим бомжам анекдоти власного творіння!

Рак (22 червня – 22 липня): Рівень божевілля – 90%!

Оскільки Раками керує Місяць, настрій цих людей змінюється на зразок припливів і відливів. Незважаючи на те, що зазвичай вони завзяті домосіди, представники цього знака цілком здатні зірватися в нічний клуб, щоб напитися з незнайомими людьми. Типовий Рак цілком здатний писати по 10 любовних SMS на годину упереміш з божевільними голосовими повідомленнями про те, як сильно він ненавидить вас і всю вашу родину. Ніколи не можна передбачити заздалегідь, що Раки будуть робити далі, і це дійсно зводить з розуму!

Лев (23 липня – 21 серпня): Рівень божевілля – 80%!

Леви – яскраві і галасливі люди, вони люблять бути в центрі уваги. Не дивно, що найп’янішою людиною в барі зазвичай є представник цього знака. Від них можна почути що завгодно, навіть те, що жодна розсудлива людина ніколи не скаже вголос! Леви завжди домагаються високого рангу навіть у божевіллі, тому що дійсно не вміють вчасно зупинитися.

Діва (22 серпня – 23 вересня): Рівень божевілля – 70%!

Діва відрізняється досить високим рівнем божевілля через свою нездатність відмовитися від контролю. Ці люди невпинно працюють, щоб досягти досконалості. Іноді вони дійсно роблять дуже хороші речі, наприклад добровільно допомагають незнайомим людям похилого віку або виховують цуценя на трьох ногах. Але їх ідеальність часто межує з безумством. Інтелектуальні Діви діють в стресових ситуаціях, не замислюючись, навіть якщо їм доведеться кинути когось під машину, щоб отримати визнання і славу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня): Рівень божевілля – 30%!

Оскільки Терези завжди перебувають у пошуку рівноваги, вони готові піти на крайні заходи, щоб досягти гармонії. Проте, темна сторона Терезів проявляється, коли вони починають полювати на представників протилежної статі. Їх внутрішня сутність наспівує щось на кшталт: “Люби мене або ненавидь мене, це все одно одержимість …” Бережіться змагатися з Терезами за чиюсь увагу, оскільки вони завжди отримують те, що їм потрібно. Навіть якщо для цього їм доведеться розпустити про вас найнеприємніші чутки!

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада): Рівень божевілля – 40%!

Справа в тому, що Скорпіони … боляче жалять. Сторонні часто хвалять представників цього знака за їх винахідливість і інтуїцію. Але що робити тим, хто знає їх набагато краще? Давайте просто скажемо, що немає нікого, хто не обпікся б на Скорпіонах. По праву вважаючись найбільш чуттєвим знаком Зодіаку, Скорпіон дивно красиво залицяється, але мало кому вдається приборкати його невгамовну сексуальність.

Стрілець (23 листопада – 22 грудня): Рівень божевілля – 50%!

Стрільці завжди борються за правду і незалежність. Вони цінують свою свободу настільки, що здатні розгубити всіх своїх друзів і родину в процесі цієї боротьби. Якщо Стрілець надихнувся якоюсь ідеєю, вам краще відразу відійти в сторону і не заважати!

Козеріг (23 грудня – 20 січня): Рівень божевілля – 60%!

Козероги процвітають скрізь, де цінується професіоналізм. Цей знак є надзвичайно організованим і працьовитим, а це означає, що ці інтелектуали готові взятися за будь-яке завдання з азартом. Але Козероги зовсім не здатні послабити свої жорсткі вимоги, працюючи над груповим проектом. Якщо ваша ідея буде краще, вони навряд чи схвалять її. Це ж правило поширюється і на їх особисте життя. З Козерогами у вас завжди будуть великі проблеми при виборі ресторану або кінотеатру. Вони підуть тільки туди, де їм подобається, або взагалі залишаться вдома!

Водолій (21 січня – 19 лютого): Рівень божевілля – 20%!

Безтурботний Водолій є справжнім прототипом божевільного професора, який зовсім не знає реалій життя. Цей повітряний знак спокійно відкриває двері незнайомцям або переплачує у стоматолога кругленьку суму (навіть якщо вартість послуги була обговорена заздалегідь). У цьому весь Водолій!

Риби (20 лютого – 20 березня): Рівень божевілля – 10%!

З усіх знаків Зодіаку Риби є найменш божевільними. На цих чесних і жалісливих людей завжди можна розраховувати в будь-якій ситуації. Риби готові наступити на горло власній пісні, аби скрасити чийсь день, при цьому ще й вибачаться за те, що змусили себе довго чекати. Саме це робить їх найбільш розсудливими (і милими) представниками Зодіакального Кола.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *