Демонічні риси характеру кожного знака зодіаку

Дізнайтеся, які демонічні риси притаманні вашому знаку Зодіаку:

У кожної людини є темна сторона, просто деякі ніколи не дають їй волю, а інші нею дуже активно користуються! І все ж, навіть найбільш праведним “святошам” іноді хочеться зірватися і дати волю своїм “демонам”. Представники різних знаків Зодіаку володіють своїми “темними” рисами характеру, про які ми сьогодні вам і розповімо! Повторюємо, що ми описуємо тільки негативні сторони.

Овен

Первісні і жорстокі по своїй природі, вони ніколи не усвідомлюють всю силу своєї агресії, поки не нароблять біди. Овни можуть бути дуже замкнутими і злими, від чого страждають близькі люди.

Телець

Упертість і жадібність – ось їх порок. Тельці нерідко роблять все тільки заради себе, абсолютно не піклуючись про оточуючих. У них прокидається просто нездоровий егоїзм, якому немає міри!

Близнюки

Вони часто грішать розголошенням неперевіреної інформації. Їм складно зберігати секрети, тому хоча б декільком людям, але вони обов’язково все розкажуть. Близнюки бувають байдужими, і їм не вистачає співчуття.

Рак

Вони занадто чутливі і швидко ображаються, чим нерідко ускладнюють життя оточуючим, адже їм доводиться підлаштовуватися! Близьким людям складно з раками, адже ті ніяк не хочуть знімати рожеві окуляри.

Лев

Переконані у своїй величі, Леви не усвідомлюють того, наскільки смішними виглядають в очах тих, хто хоч трішки їх знає. У Левів повно брудних секретів, у них комплекси неповноцінності, вони самостверджуються за рахунок друзів, тому що самі з себе нічого не представляють.

Діва

Вони дозволяють іншим людям зневажати собе. Крім цього у Дів просто маніакальна залежність від чистоти і порядку, чим вони нерідко виводять оточуючих з себе. Тривожність буває причиною проблем у відносинах.

Терези

Їм властива нерішучість і постійні сумніви, але навіть не це є найбільшим злом. Вся справа в тому, що Терези накопичують в собі негативні емоції, а потім виливають їх на свою “жертву”, чим буквально доводять її до депресії.

Скорпіон

Хитрий, допитливий, агресивний і лякаючий знак. Вони всюди бачать зло, тому нерідко стикаються з невдачами. Скорпіони – знатні маніпулятори, які часто підставляють інших людей.

Стрілець

Вони грішать облудою, якою намагаються приховати свою необізнаність, а часом навіть дурість. Стрільці бувають несамостійними і нецікавими. Ще один грішок – мінливість.

Козеріг

Вони настільки люблять конкуренцію, що готові спалювати всіх на своєму шляху. Це нездорове бажання займати лідерські позиції. Козероги часто забувають насолоджуватися життям, що перетворює їх в роботів.

Водолій

Вони відчайдушно намагаються виділитися з натовпу, що не завжди буває доречно. Представники цього знака буквально губляться, коли поруч з ними знаходиться хтось більш розумний і цікавий.

Риби

Коли вони вибирають “плисти за течією”, то до хорошого це не призводить. Вони нестабільні і зовсім не пристосовані до самостійного життя. Перепади настрою часто стають каменем спотикання в спілкуванні з іншими людьми. Безвідмовність – ще один порок.

Як бачите, у кожного знака є свої негативні сторони. Саме на них ми сьогодні і зробили акцент. Працюйте над тим, щоб вони не виявлялися, а позитивні сторони блищали у всій красі!є

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *