Ось які прикраси ви повинні носити, в залежності від знака Зодіаку

Список каменів місяця народження у відповідності зі знаком Зодіаку існує багато сотень років, пише Mesaje Inspirationale. Погляньте, які прикраси рекомендують вам астрологи:

Овен – діамант.

Овни – лідери відданості і наполегливості. Можливо, це єдиний знак Зодіаку, що володіє настільки сильною волею. Тому талісман Овна, природно і цілком виправдано – діамант. Один з найпотужніших каменів в природі. А огранений діамант – це символ сили і харизми, яка так часто проявляється в характері Овна.

Телець – рожевий кварц.

Чуттєвий і м’який Телець відповідає рожевому кварцу. Незважаючи на свою м’якість, Телець іноді буває і впертим. Тому багатьом представникам цього знаку потрібно носити рожевий кварц. Прикраси з рожевого кварцу роблять Тельця більш привабливим для інших.

Близнюки – перли.

Близнюки дуже часто не можуть зробити вибір. Перли допоможуть представникам цього знаку Зодіаку приділяти більше уваги навколишньому середовищу. Перли також є відмінним захистом від особистого розчарування.

Рак – турмалін.

Рак вважає щастя і мир в своєму будинку найважливішим на світі, тому представники цього знака повинні носити турмалін, який може допомогти гармонізувати сімейні відносини і сприяти особистому щастю.

Лев – цитрин.

Леви відомі своєю душею і великим благородством. Вони щедрі і привітні до всіх, але, як і в дикій природі, вони повинні тримати над собою контроль. Цитрин є символом вірності і сильної волі і відображає основні якості цього знака зодіаку.

Діва – сапфір.

Один з найрозумніших знаків – Діва – вважається хранителем знань. Тому ідеальним вибором для цього знака Зодіаку є сапфірові прикраси. Вони зміцнюють дух і збільшують мудрість.

Терези – корал.

Розсудливість Терезів відома всім. Якщо ситуацію потрібно розглядати з усіх боків, то Терези зможуть зробити це краще, ніж будь-хто. Вони зважують свої слова, рішення і дії, намагаючись знайти баланс у всьому, що вони роблять. Корали уособлюють мудрість, здатність направляти думки Терезів в правильному напрямку.

Скорпіон – топаз.

Славу найзагадковішого представника зодіакального кола завоював Скорпіон. Його інтуїція працює феноменально і вражає своєю точністю. Схильність до депресії може стати на заваді досягненню, яке топаз може допомогти подолати, зміцнюючи інтуїцію.

Стрілець – гранат.

Незрівнянний оптимізм, радість і чарівність – головні риси Стрільця. Вони розумні і винахідливі, і їх коло інтересів необмежене. Ідеальним вибором для Стрільця стане гранат – камінь з необмеженою енергією, такий необхідний для пригод. Він посилює пристрасть і вогонь, буквально наповнюючи Стрільця упевненістю.

Козеріг – зелений аметист.

Козеріг – найамбітніший і найбільш розсудливий представник зодіаку. Зелений аметист – це камінь мислителів і стратегів-Козерогів.

Водолій – аметист.

Любитель свободи непередбачуваний в діях, тому що для нього головне – бути незалежним і зберігати свою свободу. В цьому випадку Водолій жадає любові і готовий до всього. Аметист також може служити талісманом. Вважається, що цей камінь посилює взаємність любові і примиряє тих, хто сперечався.

Риби – синій сапфір.

Одним з найбільш спокійних каменів є сапфір, що втілює небо і політ духу, відновлює в людині здатність мріяти і відрізняти правду від брехні. Тому блакитний сапфір буде ідеальним вибором для Риб, допомагаючи їм знайти баланс між світом снів і реальністю.

А ви носите “свої” камені?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *