Тест: Виберіть свою форму брів і дізнайтесь про себе більше

Зараз кожна дівчина, яка слідкує за модою, не залишає без уваги свої брови. Але мода – не єдина їх функція. Якщо не враховувати їх біологічного призначення, брови також можуть передавати емоції. По їх формі можна сказати чи радісна людина, чи засмучена, чи гнівається, чи здивована і т. д. Також форма брів може багато розповісти про людину, її індивідуальність і характер.

Погляньте в дзеркало і зверніть увагу на форму своїх брів. Потім вберіть найбільш підходящий варіант із запропонованого на картинці списку.

  1. Прямі брови

Ви – людина, здатна з легкістю вирішити завдання будь-якої складності. Ви відмінний організатор і без особливих енергозатрат можете робити кілька справ одночасно. Ці ваші риси характеру приваблюють людей. Вони можуть вам повністю довіритися, не переймаючись, що ви їх підведете.

В робочому середовищі – рівних вам по ефективності немає. Ви завжди досягаєте успіху.

  1. Брови з надломом

Кожна справа, за яку ви взялись, буде виконана відповідально і у встановлені терміни. Найважливіші якості, які характеризують вас, як людину – творчість, упевненість, уважність. У вас, безумовно, є смак і почуття стилю. Із таких людей виходять хороші стилісти, художники, дизайнери та артисти.

  1. Брови «хатинкою»

Основною вашою рисою є чуттєвість. Ви дуже тонко відчуваєте емоції і почуття інших людей. Любите спілкуватись і часто є душею будь-якої компанії. Ваша чуттєвість говорить про високий рівень емпатії. Ви буквально здатні переживати емоції інших і завжди готові прийти на допомогу.

  1. Брови «врозсіч»

Ви людина, яка звикла покладатись лише на власні сили. Сильна, цілеспрямована, індивідуальна особистість. Ви не звикли витрачати свій дорогоцінний час на спілкування і з всіма підряд. Ви завжди ставите перед собою ціль і невтомно прямуєте до її здійснення. З оточуючими людьми, особливо на роботі, у вас можуть виникати конфлікти, оскільки ваші колеги можуть не розуміти всіх тонкощів вашого характеру і вважатимуть вас зарозумілим егоїстом.

  1. Брови «дугою»

Ви – дуже відповідальна людина. В житті для вас головний принцип – не зашкодити. Ви любите справедливість, а також стараєтесь не конфліктувати з людьми та намагаєтесь якомога менше їм шкодити. Природа наділила вас великим терпінням, тому кожна ваша справа обов’язково буде доведена до кінця.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *