Що розповість про тебе твоя повсякденна зачіска

Людину видають її звички. Повсякденна зачіска це теж звичка, яка може відкрити завісу і розповісти про дві сторони характеру свого власника.

Отже, колоски, коси і хвостики – якою ниткою пов’язані наші особистісні якості та зачіски на голові?

1. Відкрита натура, що тягнеться до нових вражень і знань. Любителькам такої зачіски нерідко доводиться розчаровуватися в людях, оскільки в них вони шукають тільки позитивні риси. Самі по собі вони ходячий позитив і яскравий оптиміст.

2. Жінки, на 100% впевнені в собі і цю впевненість не в змозі зачепити некомпетентна критика. Велика кількість друзів їм не потрібна, але в своїй компанії вони вважаються відданими. Їм властива чудова риса – забезпечувати всіх відмінною підзарядкою енергії.

3. З боку здається, що це дуже горді жінки. В принципі, напевно, такою і повинна здаватися людина, яка прагне підкорити всі заплановані вершини, не звертаючи уваги на порожні розмови. Шанувальниці такої зачіски самі досягають своїх цілей і сторонньої допомоги не потребують.

4. Незнайомі люди бачать жінку-воїна, але близьке оточення знає, що вона біла і пухнаста. Це затяті шанувальниці справедливості і чесності і їх провести неможливо.

5. Творчі натури, що володіють багатющим внутрішнім світом. Їх маяк по життю – креатив і мистецтво. Нудні професії не для них.

6. Відкриті особистості, навіть надмірно відкриті, що часом виходить їм боком. Але все одно ця категорія завжди готова прийти на допомогу, причому до всіх, включаючи незнайомців.

7. Жінки, наділені спостережливістю і даром хорошого слухача. Громадські лідери та в цій праці допомагає їм їх здатність уважно ставитися навіть до дрібниць.

8. Для багатьох це найспокійніші на Землі люди. Варто їх тільки розлютити і виникає одне бажання – накивати п’ятами. Не кожному дано витримати ураган дотепних фраз і часом жорстких жартів.

9. Сильною стороною любительок такої зачіски є добре розвинена самодисципліна. Рідкісні люди, які спочатку думають, а після роблять.

10. Інтелектуальні, творчі натури. Естети. Не переносять несмак, а тому своє оточення ці жінки створюють з подібних собі людей.

11. Еталонна жилетка для всіх нещасних, засмучених, сумних людей. Адже це совісні, спокійні і виховані створіння. Кому довіряти, як не їм?

12. Добре організовані і незалежні жінки, які люблять порядок в домі і в справах. Цінительки простоти буквально у всьому.

13. Природні оптимісти. Для цих жінок цінна кожна мить. Вони не будуть витрачати життя даремно. Стороннім людям може здатися, що таких особистостей легко образити. Помилка. Це дуже сильні особистості, дуже.

14. Практичні дівчата. Повне ігнорування пліток і чужих драм. Це натури, що впевнено крокують по життю. Навіщо їм брудні чутки?

15. Мрійниці, що люблять серйозно займатися творчістю. Однак такі захоплення не стають перешкодою на шляху до їх мети зі списку «необхідно зробити», вони доб’ються свого.

16. Спокійні натури, іноді виявляють холоднокровність. Така стійкість характеру навіть викликає заздрість.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *