Виберіть пару, яка здається вам найщасливішою, і дізнайтеся правду про ваші стосунки

Яка з цих семи пар вам здається найщасливішою?

Якщо це…

Пара №1

Ви пишаєтеся своїм коханим і вихваляєтеся вдалим вибором перед усім світом. Ви – незалежна людина, яка любить і поважає себе. Вам немає справи до думки людей. Ваш чоловік у стосунках цінує статус та суспільство, до якого він належить. Він зацікавлений у вас, але не проти працювати над собою, щоб ще більше зміцнити ваш союз. Девіз вашої пари – взаємна відвертість.

Пара №2

Ваші стосунки можна описати фразою “За кожним успішним чоловіком стоїть успішна жінка”. Ви фактично ведете всі справи за свого партнера і не даєте йому залишатися в тіні та простоювати. Ви допомагаєте йому зосереджуватись на важливих речах і з вашою підтримкою він досягне чималих висот.

Пара №3

У вас є домінуючий партнер, який у стосунках є лідером. Він запальний і емоційний, швидко виходить із себе. При цьому ви зберігаєте спокій і залишаєтеся мудрою жінкою, яка знає, як його остудити та врівноважити. Девіз вашої пари – він тримає обох, вона утримує рівновагу.

Пара №4

У ваших стосунках партнер намагається захистити вас від усіх проблем та готовий підтримати у будь-якій ситуації. Ви впевнені один в одному і ваш союз тримається на глибокій довірі. Взаємна повага робить ваші стосунки справді міцними та тривалими.

Пара №5

Ви та ваш партнер перебуваєте в гармонії та постійно підтримуєте один одного. Ви насолоджуєтесь кожним моментом, проведеним разом, і віддаєте перевагу активному відпочинку. Вам добре разом як удома на дивані перед телевізором, так і під час ризикованого сплаву річкою на байдарках. Ви поважаєте та цінуєте свої стосунки.

Пара №6

Ви не любите показувати свої почуття на публіці. У стосунках з партнером ви рівні і цінуєте бажання, інтереси та точки зору один одного. Можливо, це непомітно в соцмережах і на людях, але коли ви знаходитесь наодинці зі своїм чоловіком, ви випромінюєте ніжність та закоханість. А що там думають оточуючі, вам абсолютно начхати.

Пара №7

У вас маса спільних фотографій з коханим і ви всім показуєте, наскільки сильне ваше кохання. Ви не боїтеся виявляти почуття на публіці. У вас багато спільних інтересів з вашим чоловіком, і ви ніколи не сумуєте в його компанії. Всі довкола вважають вас ідеальною, гармонійною парою і вам це подобається. Незважаючи на те, що у вас бувають внутрішні розбіжності, на вашому союзі це ніяк не відбивається.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *