Тест “Коло”. Виберіть зображення, яке найбільше вам подобається та дізнайтеся про свої стосунки зі світом

Сьогодні пропоную вам пройти візуальний психологічний тест «Кола». Він зможе визначити ваше ставлення до світу і, навіть, ваші риси характеру.

Вибір повинен відображати ваш внутрішній світ настільки, наскільки це можливо. Для того щоб пройти цей тест, уявіть себе всередині кола.

Яку форму ви відчуваєте найбільш своєю? Поспостерігайте кілька секунд і виберіть те коло, яке найбільше привернуло вашу увагу, і яке відчуваєте частиною себе.

Розшифровка:

Коло № 1: Еволюція Самості

Подібно до стрілок годинника, що біжить по колу і завершує в кінці свій цикл звернення, це Коло починається з тонкої лінії, по ходу годинникової стрілки, все більш ущільнюється, і в кінці його товщина досягає максимуму.

Необхідно підкреслити, що Коло не замикається, що означає безперервну еволюцію та зростання. Коло не пропонує інших відволікаючих факторів, ніби ґрунтуючи своє зростання на самому собі. Що це все означає? Те, що насамперед ви – егоцентрична особистість. Бажаєте покращувати, пізнавати, досліджувати світ, не надто залучаючись до цього процесу.

Ви досить стримана людина, ваш шлях описує таку історію: ви завжди вважали за краще стикатися і взаємодіяти з більш зрілими людьми, тому що не знаходили подібності до ровесників. Ви завжди були старші за свій вік.

Ви класичний представник людей, які воліють вирішувати свої проблеми самостійно.

Коло № 2: Звільнення

Усі кола є еволюцією. Вибране вами коло є єдиним, на якому можна побачити зовнішні та внутрішні графічні елементи, і необхідно наголосити, що деякі з них повністю розділені протягом лінії кола. Ця особливість може означати емансипацію як звільнення від обмежень, що накладаються або навіть нав’язуються третіми особами (сім’єю, роботою тощо).

Ви – людина, яка твердо стоїть на ногах: у вас є усталені межі, і при цьому ви не боїтеся зовнішнього світу. Існує гарна гармонія між тим, як ви сприймаєте сам себе, і тим, як ви взаємодієте із зовнішнім світом.

Ви – людина, відкрита до нових знань, і вам не подобається нав’язування жорстких схем. Ви вірите у дружбу і є орієнтиром для багатьох людей.

Коло № 3: Цінність Союзу

Центральна точка цього кола – його внутрішнє ядро: дерево. У психології дерево представляє сім’ю, союз, узи. Центр вашого життя – це ваші уподобання, які є невід’ємною частиною вашої сутності. Ви вірите в сімейні цінності і за натурою є захисником настільки, що ви стали надійною опорою для близьких.

Дерево тягнеться гілками вгору: ви інстинктивно тягнетеся до оточуючих, відчуваєте відповідальність за близьких, але так само вмієте надати свободу дій, не нав’язливі.

Коло не замкнене, це вказує на відкритість до зовнішнього світу та до змін, які ви здатні прийняти, особливо не драматизуючи.

Коло № 4: Стійкість

Так само, як і на малюнку 3, це коло має центральне ядро, але цього разу це не дерево, а пелюстки лотоса. Ця квітка може народжуватися та рости в екстремальних умовах. Для людини вона є здатністю до трансформації та стійкості.

Коло складається не з сукупності ліній, а з декількох шарів, які символізують життєві труднощі і зміни, з якими вам довелося зустрітися віч-на-віч і подолати, в процесі створення своєї індивідуальності.

Квітка лотоса символізує зміни: це не багаторічна рослина, вона розвивається, цвіте, зникає та відроджується з новим життєвим циклом. Ви розумієте, що всі події йдуть своєю чергою, ваша філософія: «Все рано чи пізно проходить».

Коло № 5: Послідовність

Ви вибрали єдине замкнуте коло, але насправді воно не означає статичність. Ви – динамічна людина, і думка про те, щоб залишитися на місці, лякає вас. Тому ви любите подорожувати та отримувати нові життєві враження.

Обране вами коло – лінійне, та не містить жодних картинок, воно лише є межею між внутрішнім і зовнішнім.

Ви дуже раціональна людина, яка насилу вміє прощати. Послідовність – це ваша основна характеристика, але вона також може бути обмеженням, оскільки може призвести до жорсткості.

Ви послідовна людина, і вам важко передумати. Ви дотримуєтеся принципів, встановлених вами багато років тому, і ваші цінності завжди незмінні. Ці якості так само відповідають континууму Кола і вам потрібно дивитися вперед, не зупиняючись.

На додаток до базових цінностей ваші зв’язки також мають стародавнє коріння. Ви — класичний представник того, кому вдається підтримувати давні дружні стосунки, навіть коли здається, що світ проти вас.

Коло № 6: Оригінальність

Зображення, яке ви вибрали, нагадує накладення кількох кіл. Вона позначає гнучкість розуму та креативність. Ви любите дипломатію і можете гнучко справлятися із зовнішніми подіями: у вас чудовий дух адаптації і ви вмієте бути переконливим.

Лінії, які відокремлюються від основного кола, позначають вашу творчість. Багато людей плутають креативність із художніми здібностями, але між цими якостями є різниця, крім того, креативність – це виклик усьому усталеному. Вам не подобаються правила, і ви любите робити все по-своєму.

Ви трохи анархіст, і ваша історія життя спонукала вам взаємодіяти із зовнішнім світом, не страждаючи, але привносячи до нього частинку себе.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *