Тест на багатство. Хочеш дізнатися про те, коли станеш багатим? Вибери одну з найкрасивіших монет!

Ще у Стародавній Греції вважали, що монети придумали герої їх міфів, а в Стародавньому Римі, що їх винайшли боги Янус або Сатурн. За їх легендам, найдавніші монетки, зробив Янус.

На них був ніс корабля і голова дволикого бога. Присвятив він їх богу часу Сатурну, який на кораблі причалив до берегів Італії.

Якщо перекладати з латині, слово «монета», означає «порадниця» або «та, що попереджує». Цей титул був у Юнони, однією з богинь Риму, дружини Юпітера.

Як свідчать легенди, саме вона сигналізувала жителям Риму про наближення ворогів, або про майбутні природні явища.

Монети вважаються ознаками достатку. У суспільстві прийнято вважати, що для того, щоб стати багатим треба трудитися не покладаючи рук …

Цей тест покаже вам, як до вас ставляться гроші.

Вибери найпривабливішу монетку, і ознайомся з результатом.

Перший варіант – монетка радянського періоду

Щоб жити в достатку, доведеться попрацювати ще якийсь час. Не хвилюйтесь! Ви дуже працелюбні і наполегливі, і наполегливо домагаєтеся поставлених цілей. Незважаючи на невдачі, не впадайте у відчай. Продовжуйте реалізовувати задумане і результат вашої роботи, безсумнівно вас приємно здивує!

Другий варіант – старовинна монетка

Ваша мета – вже поруч! Варто трохи почекати. Скоро ви отримаєте пропозицію. Погоджуйтеся! Новий проект дасть вам можливість отримати солідний дохід. Не бійтеся, ризикуйте! Уважно вивчайте все нові варіанти роботи, щоб не упустити хороші можливості.

Третій варіант – монетка фей-шуй

Ваш вибір передрікає, що в самий найближчий час з фінансами все буде стабільно. Не турбуйтеся про доходи і почніть витрачати гроші з радістю, огортаючи турботою оточуючих. Але про себе теж забувати не варто! Чим легше будете витрачати гроші, тим швидше вони до вас прийдуть!

Четвертий варіант – монетка з котиком

Ви – улюбленець Фортуни! Інакше ніяк не можна розтлумачити події, які трапляються з вами. У найкритичніший момент удача приходить до вас на допомогу. Через кілька років ви станете власником великих грошей. Постарайтеся не упустити нові цікаві пропозиції, які щедро дає вам Доля.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *