Який колір зачепив ваш погляд? Тест точний в 97%

За твердженнями психолога Генріха Фрілінга тест точний в 97% випадках. Отже, погляньте на малюнок, повільно обведіть очима коло. Який колір зачепив ваш погляд?

1 коло – червоний

Характер визначений, цілісний, досить вольовий і спрямований.
Особистість трохи замкнута, егоїстична, потайлива. У спілкуванні, як правило, далека від пошуків «духовної близькості», дружба багато в чому носить зовнішній, формальний характер.

Активні у сімейному будівництві. Займана життєва позиція дуже стійка. Основою для формування життєвої філософії в першу чергу є життєві інтереси. Світогляд без критичного осмислення.

Мислення в цілому гнучке, але разом з тим в творчому відношенні обмежене, однак отриманий інтелектуальний матеріал осмислюється досить глибоко і твердо. Життєсприйняття конкретне, чітке, також обмежене сферою сім’ї і виробництва.

Працездатність хороша, як правило, це виконавчі працівники. Робота повинна носити конкретний, предметний характер. Своїй зовнішності не приділяють особливої ​​уваги, хоча іноді виявляють прагнення мати окремі модні речі. У побуті практичні.

2 коло – блакитний

Характер не надто певний і цілісний. Однією з характерних рис є незадоволеність власним становищем, «пригніченість побутом». Є в різній мірі виражене бажання (прагнення) поліпшити власне становище. Товариські. В деякій мірі сприйнятливі, мрійливі, ранимі.
Життєсприйняття не ускладнене, поверхневе.

Світоглядним питанням особливої ​​уваги не приділяють. Коло інтересів не відрізняється особливою різноманітністю і глибиною.
Мислення, емоційна рухливість, працездатність, побутові якості, тяжіють до середнього рівня прояву. Також і манера одягатися, зрозуміло, в залежності від середовища.

3 коло – білий

Характер досить певний, трохи суперечливий. Досить егоїстичні, трохи заздрісні. Властива незадоволеність власним становищем.
Спілкування, дружба носять дещо формальний характер. Світоглядним питанням особливої ​​уваги не приділяють. Життєва філософія поверхнева. Працездатність хороша.

Зазвичай це виконавчі працівники. У побуті певною мірою практичні і раціональні.

4 коло – рожевий

Характер не надто певний і цілісний. Цей колір нерідко характеризує перехідний етап в житті. Стан цих людей може надавати враження нестійкого, тимчасового, схильного до змін під впливом обставин об’єктивного характеру. У цьому стані фіксується положення відносної стабільності життєвого шляху, що характеризується сприятливим збігом обставин.

Особистість стає відносно м’якою, досить делікатною. Притаманне прагнення до стану спокою й умиротворення. Переважає гарний, тихий, рівний настрій, не позбавлений емоційних підйомів. Повсякденна діяльність носить деяку механістичність, автоматизм.

У ставленні до навколишнього домінує емоційний початок. Немає вираженого прагнення до осмислення буття. Багато до чого залишаються байдужими, в сприйнятті існує деяка емоційно-інтелектуальна притупленість. Життєвий рух йде за інерцією.
Життєсприйняття власного становища перебільшено оптимістичне, хоча в цілому все сприймається досить об’єктивно. Мислення досить чітке і логічне. Працездатність хороша. У побуті прагнуть до практицизму і раціоналізму.

5 коло – синій

Характер певний, цілісний, вольовий. Особистість досить егоїстична, стримана, трохи «холодна» у взаєминах з іншими людьми. Притаманні: завзятість, кар’єризм, прямота і чіткість життєвого сприйняття. Товариські справи – тут легкі і досить приємні.

Життєва філософія усвідомлена, продумана, обґрунтована. Світогляд стійкий, в формуванні його орієнтиром є особисті інтереси. В цілому сприйнятливі до нового, але проявляють схильність до консерватизму. Емоційно малорухливі.

Працездатність стабільна. Жорсткі по відношенню до людей. Мстиві. У побуті практичні і раціональні.

6 коло – зелений

Характер певний, трохи суперечливий. Інфантильні. Емоційно рухливі. Сприйнятливі, легкоранимі, мрійливі. Доброзичливі, товариські.

Досить легко входять в контакт з людьми, прагнуть до дружби, але дуже близьких друзів не мають, хоча з окремими особами підтримують досить теплі відносини.

Просте і ясне сприйняття життя, життєва філософія неглибока, до багатьох предметів і явищ немає усталеного відношення.
Світогляд в цілому склався, але склався не в результаті довгого осмисленого критичного підходу, а в більшій мірі стихійно, сам-собою. Сприйнятливі до мистецтва, досить розвинене творче начало.

Працездатність хороша, але нестійка, схильна до підйомів і спадів, в залежності від настрою і захоплення. Зовнішності приділяють увагу. У побуті не зовсім практичні і раціональні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *