Собака чи кішка? Простий тест вкаже на те, як ви вмієте любити

Всього одне невелике завдання дозволить вам дізнатися багато чого про те, як ви вмієте любити.

Тести, пов’язані з інтуїцією, здатні розповісти про нас багато важливого, на що ми не звертаємо увагу в повсякденному житті. Пройти цей тест надзвичайно просто.

Дивлячись на картинку, не замислюючись зловіть себе на першому визначенні, що приходить в голову – кішка або собака?

1. Якщо на зображенні ви побачили собаку

На перше місце в людських відносинах ви ставите доброту, ласку, відданість і вірність. Ви навряд чи будете відчувати себе щасливим, якщо ваш близька людина відчуває біль. Якщо коханому добре, то і ваше щастя стає реальним.

Ви не раз бачили, як зраджують, це завдало вам біль, але не змусило відмовитися від віри в людей. Справжня любов для вас вершина щастя, до якої ви і прагнете. Те, що ви не відвернулися від людей, робить ваше життя насиченим і повноцінним.

Вам чудово відомо, що любов – це не тільки надихаюче прекрасне почуття. Над відносинами потрібно працювати, ви до цього цілком готові. Не у вашій натурі відмовлятися від людини, якщо відносини пов’язані з певними труднощами, ви цього не боїтеся.

Ваша душа настільки відкрита, що неможливо не милуватися вами, не любити вас у відповідь. Єдине, чого вам варто побоюватися, це квапливості. Ви настільки хочете любити, що готові ставити віз попереду коня і шукати її в будь-якій людині.

Не поспішайте! Насолоджуйтесь життям незалежно від присутності в ній коханої людини. Іноді, саме відпустивши події, ми притягуємо в своє життя любов і щастя.

2. Якщо на зображенні ви побачили кішок

Мета вашого життя – ваш комфорт, зручність, пошук того, хто буде про вас піклуватися. Ви ніколи не будете витрачати час на людину, якщо спілкування з нею приносить вам психологічний або фізичний дискомфорт. Тому по-справжньому улюбленою і рідною для вас може стати людина, що відповідає цим вимогам. Ви вкрай обережні у виборі партнерів. Просто першому симпатичному зустрічному навряд чи дістанеться хоч скільки-небудь вашої уваги.

Ваше почуття може бути віддане лише після довгої ретельної перевірки, неупередженого аналізу, глибокого вивчення. Лише заслуживши вашу довіру, людина може бути допущена в близьке коло спілкування.

Довіра – це найголовніше, на що ви спираєтесь, оцінюючи людей. Якщо в вас хоча б закралася підозра, що людина може вчинити з вами недобре, ви безжально розірвете відносини.

На цій посаді ваша сила і, одночасно, ваша слабкість. Завищені вимоги нерідко відштовхують від вас хороших людей. Ніхто не досконалий в цьому світі, ви в тому числі. Тому деяка поблажливість вам явно не завадить.

Не завжди безкомпромісність є найкращим варіантом в оцінці людей.


Знаючи свої слабкі і сильні сторони, можна підкоригувати їх, направивши життя в більш сприятливе русло. Щастя – в наших руках!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *